Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:48 17.07.25 
Градове
   >> Хасково
*Кратък преглед

Тема Хасково - град със затихващи функции?!нови  
АвторVesela (Нерегистриран)
Публикувано22.10.01 17:22

Къде в град Хасково млад и образован човек може да си намери работа, а човек на средна възраст/около45/ или не дай си боже вече да си чукнал 55? Учител да бъдеш със заплата получавана на 3 месеца веднъж или таксиметров щофьор? Може ли в този град, човек да разчита на труда си, за да оцелее. Ала най- екслузивното е, че кафенетата са пълни нон стоп, а по дискотеките е фрашкано с тинейджъри, като, че ли всички родители са фрашкани с пари и тяхните мили отрочета само до туй нещо са опрели.
Много въпроси имам, а вие какво мислите?
Справката е, че при 10 години в града са живяли близо 100 000 души, а сега са около 65/ не всички емигрирали ги водят на статистика/.

Тема Re: Хасково - град със затихващи функции?!нови [re: Vesela]  
АвторPoline (Нерегистриран)
Публикувано20.12.01 19:37

Daaaa,taka e...Losho!

Тема Re: Хасково - град със затихващи функции?! [re: Vesela]  
Автор ROYAL (непознат)
Публикувано21.12.01 04:21

Мила, Весела ,
жалко , че не те познавам. Промениха се времената, мила. Няма вече комунизъм , всеки се оправя както си знае. Разбираш нали ? Доста хора страдат по отминалото време . Съжалявам. А това, че дискотеките са пълни , е въпрос на младото поколение . Аз и Ти няма да променим нещата . Просто се примири, мила . А колкото до работата на учителите .......на особено мнение съм по въпроса .......)))
..............................................................твой ROYAL )))))))

АвторHaskovec (Нерегистриран)
Публикувано28.01.02 04:00

A rabota palno, dori i za paryashti sapruzi.

Автор entzo (lamer)
Публикувано29.01.02 13:40

Izvinqwai oba4e kolkoto pyti se pribera v grada otkrivam 4e horata imat pari ne me pitai ot kade i kak no imat ne e samo vpe4atlenie prosto tova 4e nqkoi sa absoljutno nekadarni i marzelivi da si namerqt rabota ne ozna4awa 4e nqma
noga samo da ti kaja 4e minaloto lqto kogato vse o6te ne be6e qsno dali 6te me priemat student mojeh da zapo4na rabota na tri mesta pri tova bez da se zatormozqwam da tyrsq a otnosno vi6isti pyk ne iskam da mi govori6 izob6to
u4itel polu4awal zaplata na 3 meseca a kolko polu4awa ot 4asnite si uroci?i kolko ot tezi pari otivat v darjavata to4o odno golqmo ni6to!!!neznam dali si ima6 nqkakwa predstawa 4e nad 60% ot danacite izob6o ne sa plateni a sled tova iska6 ob6tinata da ima pari za zaplati ami prosto nestawa taka i naktaq da ti dam edin savet vmesto da pljue6 grada i samo da se 4udi6 za kakwo da se upla4i6
prosto se zamisli dali ne moje6 da naprawi6 ne6to za da potrygne malko jivota ti i tozi na grada i ako ima6 malko akyl v glavata 6te otkrie6 kakwi neograni4eni vazmojnosti ima v momenta samo4e se iska malko inovativno mislene koeto sqka6 lipswa pri 90 % ot naselenieto (wsi4ki znaqt samo da se oplakvat i mozaka e zakyrnql v vsi4ki drugi otno6eniq)i mogo trud trud i pak trud!

Тема Re: Хасково - град със затихващи функции?!нови [re: entzo]  
Авторnovorodena (Нерегистриран)
Публикувано28.02.02 21:40

I men me u4udva kak vsi4ki se oplakvat, a sedjat vseki den po kafenetata, vsi4ki diskoteki i zavedenia sa palni...Poznavam dostata4no mladi vis6isti, koito smenjat tu edna tu druga rabota i vse sa zle plateni, a nosjat vse posledna moda i ne se lijavat ot nisto. No poznavam za 6tastie i drugi, koito rabotjat i s mozaka si i imat idei. Vreme e da se nau4im na predpriema4eski duh, a ne da 4akame darzavata/obstinata da ni pomogne.

Тема Re: Хасково - град със затихващи функции?!нови [re: novorodena]  
Авторceм.Цepoвckи (Нерегистриран)
Публикувано26.11.07 22:39

Явно доста сте го закъсали ,щом опряхте до "форум", за да обсъждате " чинийката" на съгражданите си .Аз съм от София ,но тъй като съпругата ми е от Хасково ,често пътувам на там и според мен това е градът на ангелите- липсват ви само 2 херовимчета на входа на града. В крайна сметка всеки трябва да се оправя както може.А относно самият град е изклуючително чист и подреден в сравнение с много други и предлага напълно достоен начин на живот за обитателите му.Региона не е беден,има възможности за развитие,така че спрете да се оплаквате

Тема Re: Хасково - град със затихващи функции?!нови [re: ceм.Цepoвckи]  
Автор eFFeXX (ronin)
Публикувано27.11.07 01:05

аз съм от Хасково. Живея в София. Мисля че имам наблюдения и върху двата града.

1. Херувимчета се пише с "У" ( а не херОвимчета ) !

2. Можеш да си ги сложиш на входната врата на апартамента в София, за Хасково идеята не е добра а и ти не си човекът който трябва да го предложи.

3. Мнението ти за региона е безпочвено.

4. Май не си разбрал за какво става въпрос в темата, а ?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.