|
Тема
|
Не купувайте
|
|
Автор |
sarara (новак) |
Публикувано | 26.07.08 22:51 |
|
Не купувайте нищо от магазина за тапети ,бои и лепила на пазара до автогарата в Горна Оряховица и този отпред в обущарската кооперация.Продават ужасно много некачествени стоки и ако ви се наложи да им върнете нещо ще установите,че те ,,горките,, не потдържат такава опция. Мога да дам съвсем пресен пример с тапетите на фирма Азор Асеновград,които те продават, знаейки че са негодни и се разтварят от вода и лепилото.Дори моля ,ако някой пострадал от тях чете да ми пише,защото въпроса не е в няколкото ролки или в парите,а въпроса е в това да разберат ,че не могат да се държат като в тъмните години на ,,демокрацията,, .Аз ще продължа да се занимавам с тях и с агенцията за защита на потребителя и току виж и те заработят заплатите си
| |
|
Сега, тези тапети със сигурност ги има и в други магазини. Той, производителя няма да разчита само тия тук да му пласира стоката. И в складовете да отидеш, пак нямаш гаранция, че няма да налетиш на същият производител.
Откъде си сигурна, че те знаят за тези тапети дето продават в магазина си, че са некачествени?
| |
|
Ами знам защото имах честа да говоря с тях,а много ясно че производителя не продава само при тях.Ужасна е наглоста на тези търговци и дори когато се съгласиха да им ги върна ми казаха само да изчакам да ги продадат пак.Аз им обяснявам,че не искам да ги продават на другиго ,а да направят рекламация на производителя,но те много добре си знаят за какво става въпрос и каква стока продават и защо например я вземат на тая цена.
| |
|
|
|
|