Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:15 12.11.24 
Градове
   >> Горна Оряховица
*Кратък преглед

Тема Не купувайтенови  
Автор sarara (новак)
Публикувано26.07.08 22:51

Не купувайте нищо от магазина за тапети ,бои и лепила на пазара до автогарата в Горна Оряховица и този отпред в обущарската кооперация.Продават ужасно много некачествени стоки и ако ви се наложи да им върнете нещо ще установите,че те ,,горките,, не потдържат такава опция. Мога да дам съвсем пресен пример с тапетите на фирма Азор Асеновград,които те продават, знаейки че са негодни и се разтварят от вода и лепилото.Дори моля ,ако някой пострадал от тях чете да ми пише,защото въпроса не е в няколкото ролки или в парите,а въпроса е в това да разберат ,че не могат да се държат като в тъмните години на ,,демокрацията,, .Аз ще продължа да се занимавам с тях и с агенцията за защита на потребителя и току виж и те заработят заплатите си

Тема Re: Не купувайте [re: sarara]  
Автор chorlavata (brunetka)
Публикувано27.07.08 16:10

Сега, тези тапети със сигурност ги има и в други магазини. Той, производителя няма да разчита само тия тук да му пласира стоката. И в складовете да отидеш, пак нямаш гаранция, че няма да налетиш на същият производител.
Откъде си сигурна, че те знаят за тези тапети дето продават в магазина си, че са некачествени?

Тема Re: Не купувайтенови [re: chorlavata]  
Автор sarara (новак)
Публикувано27.07.08 23:25

Ами знам защото имах честа да говоря с тях,а много ясно че производителя не продава само при тях.Ужасна е наглоста на тези търговци и дори когато се съгласиха да им ги върна ми казаха само да изчакам да ги продадат пак.Аз им обяснявам,че не искам да ги продават на другиго ,а да направят рекламация на производителя,но те много добре си знаят за какво става въпрос и каква стока продават и защо например я вземат на тая цена.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.