|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Най-тъпият клуб в dir.bg
|
|
Автор |
Paul Trueman (EastEnder) |
Публикувано | 25.02.05 10:54 |
|
Съжалявам, че трябва да го кажа, но е факт. Десетина говорещи геймърски жаргон пубера, са обсебили форума, от което той е придобил доста уродлив вид. Ако толкова им се общува - има си ICQ и десетки други начини за комуникиране.
Напомням - темата е Горна Оряховица. Посетете другите клубове и вижте че такава посредственост няма никъде. Търновлии имат значително по-интересен форум.
| |
|
|
|
V
проблем?
| |
|
ти да не си от 11:27 ?
Сянки: След като излеза от устата ви , можете да я затворите. И имам 10 победи
| |
|
гнил бушел не давам за твоето мнение
| |
|
според мене тоя е протежето на кмета на Горна дето раздава кебапчетата по време на изборите всеки 4 години в Писарево и околните села
| |
Тема
|
Re: Най-тъпият клуб в dir.bg
[re: Kirpi4a]
|
|
Автор |
Kirpi4a (Кмета) |
Публикувано | 25.02.05 23:47 |
|
макар че съм родом от този град бих казал:
какъвто е кмета, такъв е града, такъв и клуба
айде КЗЛ и си се прибирай в търново, че си търся таргет след 2-та успешна война
| |
|
между другото си много прав, че клубс.дир.бг има най-куцата форум система дето съм виждал... имам чувството, че работя на Виндоус,
форум системата хем е открадната, хем е лошо преправена, хем е хипер неизползваема.
работи чат пат, почти никаква съвместимост с други браузъри освен с Интернет Експлодер - че и при него се бози чат пат.
Въобще отврад....
батка кажи ми ако къбс.дир.бг ги биваше защо разни сериозни клубове си направиха алтернативни форуми на читави системки....айде да не изброявам щото от раз се сещам за няколко....
| |
|
Като ви е тъпо тук, заповядайте в клуб Стара Загора - най-якия, най-големия, най-активния клуб от всички градове!
Редактирано от dronix на 28.02.05 08:59.
| |
Тема
|
[re: dronix]
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 28.02.05 15:49 |
|
Хахах, яка агитация. Ти да не си човек на Меча на Августа Траяна?
Аутопсията показа, че болният е умрял от аутопсията.
| |
Тема
|
[re: ss_]
|
|
Автор |
dronix () |
Публикувано | 28.02.05 19:20 |
|
Той е мой човек и аз съм негов.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|