|
Тема
|
Имате ли снимки от Горна Оряховица?
|
|
Автор |
ДЖAЯ (непознат) |
Публикувано | 22.02.05 10:07 |
|
Привет!
Обръщам се към всички, които обичат да пътуват и да снимат това, което им харесва. Работя в Българска енциклопедия. Тъй като командировка из страната, с цел събиране на материали не се очертава, искам да помоля всички, които имат снимки от България, а и от света и имат желание- да ми си изпратят в писмо. Снимките ще бъдат използвани като илюстративен материал към статиите на подготвяните от нас енциклопедии. Направеното от вас ще е жест на добра воля и ще считам, че разрешавате снимките да бъдат използвани в нашето издание. За жалост, не разполагам с възможност за плащане, но разбира се и никого не карам насила. Не използваме снимки от Интернет, въпреки че има богата база, именно поради този факт-авторски права. Мисля, че има възможност да бъдат изписани имената на авторите на снимките.
Ако има ентусиасти, снимали Горна Оряховица-това е личният ми e-mail: voodooros@mail.bg Снимки може да оставяте и във форума, следя го.
Физическият адрес: гр. София Научно-информационен център "Българска енциклопедия" ул."Академик Георги Бончев" блок 4 за Росица Тодорова
Нека заедно направим нещо хубаво и да покажем колко красива е България.
Вижте повече за нас:
| |
|
мога да ти пратя старият ни банер и на плейбойс от преди две години
| |
Тема
|
Re: Имате ли снимки от Горна Оряховица?
[re: ДЖAЯ]
|
|
Автор |
Kirpi4a (Кмета) |
Публикувано | 22.02.05 20:13 |
|
много яко. като си ходя скоро към родния край ще снимам гарата привечер когато циганите се събират на рояци или пък кметската улица в кв. пролет
може да снимам на какъв г.з направиха централната улица заради газта броени седмици след цялостното и асфалтиране (500-600 метра) - събитие очаквано десетилетие...
особено колоритеб беше градския транспорт навремето :)
иначе може да се намерят интересни ъгли за добри снимки
добра инициатива имате - надявам се нещата които издавате да са под GNU GPL лиценз 
| |
|
|
|
|