Тема
|
9:39, 12:20 или?(КЗЛ генезис)
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 14.02.05 12:43 |
|
пичове дайте да се концентрираме на едно кралство и да им разкатаем фамилията, така като се разкъсваме между повече кралства нищо не правим...очевидно е че не може да ретелнеме на абсолютно всички.
Та главни кандидати са:
1.12:20 - Разменихме си по 3-4 атаки, ама май положението е нормално засега.
В името на кралството си се правят на отворени, че реталват секво, според мен заслужават някакво наказание.
2.9:39 - тука краля им даже ми се дърви с некви бележки, как атаката ми не била умна, не си заслужавало да отмъщавам за Кирпича и как половината му кралство и той самият може да ме ретелнат. Мен лично те повече ми харесват и гласувам за тях. Вие какво ще кажете?
Ако пък имате и друга идея свиркайте.
|
|
|
от 12:20 ми направиха нова атака вчера. но не успешна. ако не продължат с жалките си опити за величие, предлагам 9:39
|
|
|
ОТ 12:20 ПАК МИ ВЗЕХА ИНТЕЛ
ето и бележка са ми пратили:
"On April 21st, YR1, we received this note...
To The Honorable Lady Mira
The intel I just got was to prove a point to my monarch. He was accusing me of being a n00b and saying that the reason my attack failed was because your army had come home. I explained that according to Angel, at the time of my attack, you still had the plague, and that if you take that CB and add the plague, you get <70k defense. Since I sent 70k offense including mercenaries, I should have won. Instead of taking my word on this, he implies that I don't know how to play. Seeing as I've been playing longer than most people, I tend to disagree. Anyway, my advice to you is to not suicide. I would love to be able to hit you right now, but I can't. I also gave my word that I wouldn't, atleast for the next few days, unless you guys hit into our kingdom. But, my kd-mates haven't given that same courtesy, so be careful when suiciding.
Signed, The Wealthy Lady Stacey aka LostChaos of Who is Stacey Cox (12:20)"
|
|
|
кажи му че повече от 2 реда не четеш, тоя нормален ли е да се обяснява като девица ?!?!
мен ме свиха тотално на 1500 акра
ако може да направи някой акри от тоя - да действа.
The Province of HIiAmAnu0b (12:36)
** Export Line [ver 14] -- Crystal-Ball [ver 25]: **
Gag|K/8u3y-2t8spgGn}1a/gcGLAS3|\}\9BeF7njq}Pu
q7nc-Z8TZTZbf}]jpp
нашите са планували хостайл до няколко часа но мога да вкарам поне една атака ако решите да правите меле...няма значение къде
(off topic дир.бг имат най-калпавата форум система дето е правена/крадена някога не става за нищо-о-о-о-о-о-о)   
|
|
|
хммм, и двете кралства си го просят според мен - тая философката с бележката вместо да се отваря и да ти дава съвети един СоМ да ти беше взела дееба....та какво ще кажете, на мен ми се изравниха приоритетите, утре вечер да теглим един чоп и да направим една вълна на некой от тия??
вайпъра, сс-е, къде се затрихте бе хора?
|
|
Тема
|
Re: 9:39, 12:20 или?(КЗЛ генезис)
[re: Kirpi4a]
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 14.02.05 21:27 |
|
тия са в хостайл, освен тва вече не мога току така да атакувам некой с нат 100к дифенс без да си гарантирам ретала :)))
абе като ми станат барачките може и да го тествам
|
|
Тема
|
[re: Jair]
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 14.02.05 22:05 |
|
тука съм.. обаче незнам ко да праиме.. казвайте..
проблем?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 14.02.05 22:08 |
|
пичове, ама все към топкралства сме се насочили.. 
проблем?
|
|
Тема
|
[re: Viper X]
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 14.02.05 22:39 |
|
ми други не смеят да ни се отварят :)))
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 15.02.05 13:48 |
|
аз пак атакувах в 9:39, тоя път по-скромно без да се сусайдвам и ако некой се изсили да ми ретелва 100% ще стане добра цел за останалите от КЗЛ :))
а утре като понатрупам още малко дифенс пак ще трескам краля, ебал съм ги в номерата...интел ще ми взимат, ааайде къде дават така
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 15.02.05 13:52 |
|
добре, за кво се буташ в тия силни кралства не ми е ясно :)
проблем?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 15.02.05 14:37 |
|
много ясно, че фън е целта
освен това ми се ще да получа още една бележка от краля им колко съм кух след като го тресна утре, а той нема да има възможност да рителне
|
|
|
който каете. само че ако го правим трябва да го направим заедно :)
|
|
|
Педераса от 12:20 пак ме атакува . така че казвам да му ебем майката на него и на шляканото му кралство !
|
|
|
OK, на мен от 9:39 никой не ми е реталнал, атакували са некой в моето кралство и мислят, че ще ми накриват шапката :)
от утре 12:20, аз посъбрах малко силица и съм на 2300 акра
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Kirpi4a (Кмета) |
Публикувано | 15.02.05 20:32 |
|
даже са се прекръстили
kingdom of UT in RETAL mode (12:20)
много са яки аз съм на 1600 акра и си налягам парцалите - дайте по 4овешки цели или ми смъкнете някой в моя рейндж
|
|
Тема
|
[re: Kirpi4a]
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 15.02.05 22:16 |
|
а в твоя рейндж има колкото искаш, може да им порейзваш т/м-ите на по 7-800 акра ако имат такива примерно, важното е да има мизерия :)))
|
|
Тема
|
аре, изредете му се на тоя и вие
|
|
Автор |
Публикувано | 16.02.05 01:11 |
|
Your forces arrive at Small Bill (9:39), and battle begins quickly...
A tough battle took place, but we have managed a victory!
Your army has taken 389 new acres! 181 buildings survived and can be refitted to fit our needs. Taking full control of your new land will take 15 days. Your new land will be available on July 9th, YR1.
We lost 602 Warriors, 183 Berserkers, and 785 War Horses in this battle. Our forces will be again available on July 9th, YR1.
We killed about 380 enemy troops. We also imprisoned 410 additional troops in our Dungeons.
проблем?
|
|
Тема
|
Re: аре, изредете му се на тоя и вие
|
|
Автор |
Jair (кюмюр) |
Публикувано | 16.02.05 02:11 |
|
пичове дайте да ги изкъртим тия 9:39, вайпа вече започна
сега видях, че още един ме е атакувал
в пимпа съм постнал интел от най-големите им провинции:
юзер: jair
парола: kurkapan
утре ще си я сменя, мързи ме да ви пращам бележки на всеки поотделно, аре да им покажем за кво стаа въпрос!
|
|
Тема
|
Re: аре, изредете му се на тоя и вие
|
|
Автор |
Публикувано | 16.02.05 11:52 |
|
аре, атакувайте... смачкайте ги прасетата!
проблем?
|
|