|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Време на избори /за модератор/   |  |  | Автор | Nebula () |  | Публикувано | 16.10.03 00:34 |  |  | 

позванате ме добре , по принцип съм против всякакви модератори , контрол или каквото и да е подобно в клубовете , но мисля че просто няма друг начин. Клуба се напълни с простотии , а постоянния спам пречи на нормалното ни общуване тук.
 Предлагам да гласуваме за модератор , бих поел тази отговорност ако ме приемете ..

|  |  |  
             |  |  | 

Аз гласувам за. Според мен ти си единственият достатъчно сериозен да свърши работата!

- Да, сянко на сянката...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | Пивo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.10.03 05:16 |  |  | 

ОК, имаш гласа ми.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | ss_ (докторче) |  | Публикувано | 16.10.03 08:15 |  |  | 

Гласувам за Nebula.

Барабанчик изсвири ми нещо минорно.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | Kopo (тъп, но упорит) |  | Публикувано | 16.10.03 08:36 |  |  | 

Подкрепям те.

TANSTAAFL

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | Gallandro (=O=) |  | Публикувано | 16.10.03 09:21 |  |  | 

И аз съм за.

...он самый лучший в мире крокодил...

|  |  |  
             |  |  | 

...е добро. Стаа. За съм.

Може да сме дърти, ама ш'са изкъпем.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | Sorceress (fallen) |  | Публикувано | 16.10.03 11:35 |  |  | 

покрепям те напълно

Pleased to meet you hope you guess my name
 But what's puzzling you is the nature of my game

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Време на избори /за модератор/  [re: Nebula] |  |  | Автор | Лeйди (defender) |  | Публикувано | 16.10.03 18:38 |  |  | 

Мдам, май сме единодушни тук.
 Остава да си получиш "м"-то.

I sometimes fancy myself as an evil which exist to opose other evils

|  |  |  
             | 

| Тема |  ЗА Nebula, но...
[re: Nebula] |  |  | Автор | Бeopн (мечка) |  | Публикувано | 18.10.03 17:07 |  |  | 

...още повече ЗА да се направи подобашащ клуб, та да няма окупация.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |