|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Недоумявам
|
|
Автор |
Moмичe (непознат
) |
Публикувано | 05.11.08 15:19 |
|
Здравейте,
въпросът, който ме вълнува, е защо контейнерите за боклук бяха изнесени по тротоарите на възможно най-виното място в целия град. Вървиш си из града и се радваш на боклука. Това ли "пътя към Европа" - с боклука напред.
| |
|
Че той боклука си е един вид суровина. Да го имаме и да не го покажем, какъв е смисъла, дори това че е вътре в контейнера си заслужава да се отбележи според мен.
| |
|
Така боклука се събира по-бързо = по-често и по евтино
И по "европата" е така ... само че там се събира по-често ... и не е точно на тротроара ... ама нали трябва да побългаряваме.
| |
|
А някой знае по какъв повод тези самолети (май?!) прелитат толкова ниско?
| |
|
Хората се учат ... и не искат да паднат от високо
| |
Тема
|
Re: Недоумявам
[re: dramatic]
|
|
Автор |
sci (ученик) |
Публикувано | 06.11.08 17:53 |
|
А, какви самолети?!
Нали Правителството ясно каза (толкова пъти), че Б-я самолети няма - само 1-2, ама нямало консумативи за тях, така че летците ни вече се учат на тренажор (играят компютърни игрички).
Още по-Ясно заявиха, че НАТО-вски и, пази Боже, САЩ-ски изтребители (за ИЗТРЕБВАНЕ на хорица) не летели над Б-я.
Така че, какви самолети? И да ти се счуе и да ти се привиди нещо - трай си.
Пусни си телевизия и ще те успокоят с рекламите и ... още нещо
Ние сме богове.
Присъедини се към нас!
| |
|
Над Боровото има въздушен коридор за самолети, отлитащи на запад.
Въздушният коридор в обратна посока е някъде по на юг от Боровото.
По време на ударите в Косово беше нещо подобно на сегашното положение - много и ниско прелитащи самолети. Беше много страшно.
За сегашните самолети чух, че били учебни, но това е от Агенция "Една съседка каза..."
| |
|
Над Боровото има въздушен коридор за самолети, отлитащи на запад.
Това изречение кърти мивки.
| |
|
Върви ги виж и чуй сама.
Особено следобед и вечер.
Коридорът, който е над Боровото е за самолети, летящи на запад. Дали са външни или вътрешни линии - нямам идея, но посоката е тази.
Летящите в посока запад-изток са по на юг от коридора, за който говоря.
Всеки, който е от Боровото го знае това.
| |
|
"...Б-я самолети няма - само 1-2..."
да, сещам се - онези ще са от оня клип на Гергана, дето бил спонсориран от Мура(или Нестле).
Благодаря за съвета, но напоследък телевизията ме дразни, не зная защо - аз ли поумнях, те ли оглупяха, или и двете.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|