|
Тема
|
Белгийска инвестиция
|
|
Автор | tony (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.08 12:51 |
|
В медийното пространството се завъртя информация относно желанието на фирма от Белгия да строй складова база, а после и завод за стройтелни материали на стойност от 100 милиона Евро. Надявам се, нашият кмет и общински съвет да направят и невъзможното за привличането на тази фирма, защото тя би се явила, като Стратегически инвеститор в нашия град.
| |
|
Ами, мисля си се пообъркал малко, уважаеми. Според на Дарик, Габрово не е сред градовете с възможни терени. Което е и плюс - само това ни трябва сега на горката ни природа, един строителен завод с всичките си мръсотии. Туризъм е нужен, туризъм..
| |
|
Не съм се объркал изобщо. Ако четеш правилно ще забележиш, че никъде не съм споменал, че въпросната компания ще строй в Габрово. Както и, че в инфото на Дарик нищо не пише, че Габрово не е сред тези градове. Но явно ти от икономика не разбираш твърде много(не те обиждам). Едно е ясно, че без стратегически инвеститор много трудно ще успеем де изведем нашият град от задънената улица.
| |
Тема
|
Re: Белгийска инвестиция
[re: tony]
|
|
Автор | ЦCKA (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.08 14:40 |
|
Това и аз го прочетох. Май беше в "100 вести" и май ставаше въпрос за Севлиево. Ами помислете. Първо се говори за склад. Този склад трябва да е близо до път. А път няма. Ние един тунел под Шипка не можем да построим, а сега ще търсим, как го казахте-стратегически инвеститор, които да дойде тук в пета глуха. После завод. Какъв завод? Щял да произвежда строителни материали. Какви? Ако е цимент аз съм против.
| |
Тема
|
[re: ЦCKA]
|
|
Автор | tony (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.08 15:02 |
|
Принципно съм съгласен с теб. Но затова си има стройтелни разрешителни, съгласуване с РИОС и куп други институции за ефекта от подабно нещо върху околната среда.
| |
Тема
|
[re: tony]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.08 18:39 |
|
AZ tai kato cheta ima iZiskvane Za gaZifikacia. Ima li kvo da komentirame oshte?
Zalagam na Sevlievo. Drugite veroiatnosti sa Varna i Vidin, makar che ne Znam tam kak sa s gaZta.
| |
|
|
|
|