|
Тема
|
Zavruscthane...
|
|
Автор |
Iontchev () |
Публикувано | 09.09.00 23:36 |
|
Ei kak ste be pichove?Bqh si v BG za mesetz i zatova ne pisah.Da sum izpysnal nqkakva voina?Izglejdate mi mirni.Tva da se vijda.Are chao za sega
| |
|
E IMASHE VOINI ,AMA SEGA V MOMENTA NJAMA
| |
|
yeeeeeee!bravo be!sega i az shte pocna da pisha povece!ti kak izkara v bulgaria?
| |
Тема
|
Отг: DOBRE DOSHAL OTNOVO
[re: meto]
|
|
Автор | Iontchev (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.00 22:55 |
|
E, kak da e bilo?Mnogo qko, mnogo kyponi, s mnogo myzika i pichki.Ama tva e dryga tema.... Sega za fytbol sche si govorime, nali?Ta kajete nesctho novo, nqkakva interesna tema!Kude e moq golqm priqtel Annfield?Tyka li si be kolega?Da znaete che klyba taka mi haresva, bez voini.Ta vse pak nie sme razlichni hora s razlichni mneniq! Lele kak nqmam turpenie da zapochne italianskoto purvenstvo, ta da vidq kak Parma scthe maje nared!!!!Ebavam se....forza PARMA!!!
| |
Тема
|
Отг: Zavruscthane...
[re: Iontchev]
|
|
Автор | Anfield (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.00 09:59 |
|
Zdravej Ivo... I az se radvam 4e ve4e si na linija.. Ne si izpusnal nisto tuk.. Vijdash li kakvo pravi nasheto duo v Smallworld ;-) dosta to4ki dadoha... Pozdravi za pozicijata .. dobre se dvijish.. Az si vzeh Hamman i tazi sedmica udarih dobri to4ki s nego ;-))
| |
Тема
|
Отг: Zavruscthane...
[re: Anfield]
|
|
Автор | Iontchev (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.00 19:27 |
|
Mersi za pozdravleniqta!To kato gledam mai i az trqbva da smenq nqkolko igracha.Kewell i S.Davies ne mi davat tochki zasega.Dai nqkakvo predlojenie s koi da gi zamenq, molq. A inache za Owen i Henry ne sum se sumnqval!Te sa nai-dobrite napadateli v England.Prognoziram daje che drygoto lqto nqkoi klyb scthe predloji za tqh 100 miliona v zeleno!!!! Vse pak ako poglednem realno, dvamata nqma da sa dobur tandem, zascthoto sa ednakvi igrachi.Ako naistina gi imah v otbora si, bih pratil i dvamata po krilata, a v tzentura scthe postavq koito ti mi kajesch. Are mnogo pozdravi
| |
|
|
|
|