|
Тема
|
На къде отиваме?
|
|
Автор |
Пешо () |
Публикувано | 03.09.00 13:00 |
|
Гледах нощият мач и се оказа, че от Българския футбол нищо не става, е това Е!
Нещастници , това са нашите любимци, футбола не е като да ходиш в "Нерон" и да караш новия си "Мерцедес"!
На български мач повече НИКОГА!
| |
Тема
|
Откъдето идваме
[re: Пешо]
|
|
Автор |
marce () |
Публикувано | 03.09.00 23:24 |
|
Прав си....аз отдавна стигнах до това мнение. За нищо не ства българския футбол...амамай само Стойчо не го разбира..аз и преди време писах тук , че той още е много зелен...или ако не е тогава е прекалено слаб, защото да оставиш хора като М.Петков, Гонзо, Кишишев а вместо тях да пускаш нещастници като Пеев, Св. Тодоров и лекето Йовов сис е чисто безумие. Били във форма...стига глупости...може ли футболист играещ б Бг първенството да бъде на ниво...сигурно може..но не за дълго....та това си...ще си ни бият навсякъде и това сие...няма оправия,поне не и на този етап....предполагам всички сте видели как се промениха нещата, когато М.Петров влезе в игра....ама трябваше да почне титуляр с гонзо...и Петков и Кишишев също.....може би щеше да има друг изход от двубоя сега.....абе що ли се занимавам с това....нашите гласове тука са само за пустиня ;)
| |
Тема
|
Откъдето идваме
[re: marce]
|
|
Автор |
meto () |
Публикувано | 04.09.00 04:42 |
|
RAZOCAROVAHA ME!IZPUSKAME POREDNO GOLIAMO PURVENSTVO!
| |
|
Не знам колко време още му трябва на Стойчо , а и на всички останали да разберат, че от Дървета като Светльо Тодоров и Йовов, нищо не става. Ако Мартин Петров беше започнал отначалото заедно с Гонзо, можаше и да стане нещо по-различно. Пеев е добър, но няма опит, голяма грешка , че не пусна Кишишев...
И въпреки всичко съм на мнение, че стойчо сам трябва да си носи кръста, ание да ходим и да го подкрепяме.
Защо Цесекарите не искат да ходят на Герена, ако стадиона е по-пълен нашите може да заиграят и по-мъжки.
Идваете и викайте , а не стойте пред телевизорите и само да псувате!
| |
|
|
|
|