Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:49 03.07.25 
Футбол
   >> Футбол
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Минавам набързо  
Автор ALEXDGREAT (kola)
Публикувано11.11.14 22:18

само да кажа:

Кур За Лефски вашта мама !

Благодаря за вниманието.

дееба.... кой ми е сложил тоя бан в говеждия клуб до 01.01.2020 година та не може човек да влезне едно КЗЛ да им напише.

Като се има предвид, че е поне от 7-8 години - жалко, че не мога да се сетя защо съм го отнесъл.

Нищо на - 02.01.2020 година ще им влезна с мощно КЗЛ.

Редактирано от ALEXDGREAT на 11.11.14 22:31.

Тема Re: Минавам набързонови [re: ALEXDGREAT]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано12.11.14 16:56

да знаеш че си под наблюдение

винаги има за какво да ни баннат

Автор Arhangela (Архангел)
Публикувано12.11.14 22:11

... ми да взема да занеса твоя глас в обора и да го пусна на воля там... ама не знам дали има смисъл.... Говедата са отишли да пасат и са разградили обора....

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ 6-ти път подарък от Тройчо

Автор cherep-50991 (ентусиаст)
Публикувано12.11.14 22:34

на майка ти сети са сам къде

Автор panda_stravnitsa-94618 ((пишман коце))
Публикувано15.11.14 10:12

И аз имам, но помня откъде. Ричард Лонг се бе заобяснявал на дълго и на широко "Това е Розенборг!" с биографични бележки за отбора. Норвежците се падаха на циркова трупа "Подуенски скиор-1914" след сигурното отстраняване на Тампере. Та влязох да питам първия мач в Норвегия ли ще е или на Герена.

Автор MrN (The real)
Публикувано16.11.14 15:53

Говеждата простотия няма граници -

и цитат - Левски нямаше предварителна информация за продажбата на билети на фенове на Партизан, а по-рано през деня бе отказана такава на други привърженици на сръбския тим. По наредбата на Адриатическата лига, гостуващ отбор няма право на организирана агитка, но няма ограничения за отделни привърженици, решили да посетят мача. При допускане в зала „Универсиада“, въпросните сръбски фенове нямаха отличителни знаци – шалчета, шапки.
Не искаме това да звучи като оправдание, а само като искрено обяснение на случилото се, въпреки че и за нас все още е трудно да го осмислим.

Значи сега не наркоманите от сектор Б са виновни, а това че фенове на партизан дошли да гледат мача - вън Подуене оф А група във футбола, вън Подуене от баскетбола , да се закрие този излагащ страната ни клуб

Тема Re: Минавам набързонови [re: MrN]  
Автор Arhangela (Архангел)
Публикувано17.11.14 22:37

...Кур за мазните говеда и вън от лигата и спорта изобщо..... Кур и за тъпите им наркомани от агитката..... дееба и телетата....

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ 6-ти път подарък от Тройчо

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.