|
|
Снощи човек от охраната на Домусчиев ми каза, че на Анфийлд били платени 1500 билета за агитка. Не предплатени, а платени. Българи, бачкащи на Острова, да влязат на аванта, като трябвало два пъти да изпеят химна двете полувремена и да си отработят останалото с "Лудогорец, оле" и "Българи - юнаци".
Странно ми е, че никъде не го пише - зяпах в Спортал, Донбалон и т.н. Сведението ми не е "Една жена ми каза" - от честен източник е.
Уважавам Лудогорец, никога няма да викам "Турци сте!" на мач с Реал, Базел или Ливърпул, но да предплатиш цял гостуващ сектор на Анфийлд? Това си е бая мангиз. И то с мои и Ваши пари - Български морски флот бе подарен на Домусчиев с цел да го доразкости.
Само танкер "Хан Аспарух" струваше повече от сегашния Ливърпул.
Що и медиите не обелват зъб за мощната подкрепа на Лудогорец, заглушила Коп с Юр нева уок алоун?
| |
|
+1 аз само ще добавя че макал и по посложен полет на мисълта може да се стигне до извода защо ни разбиват младежите, поне някога младежките ни отбори газеха а мъжките се насираха
| |
|
Ми имал е бол пари чорбаджията на отборчето от Делиормана, дал ги е човека за да си купи за отборчето това което никога не е имало, няма и няма да има - фенове. Като добре смятащ бизнесмен е преценил,че ще му бъде по на сметка да използва българите пребиваващи на Острова отколкото да плаща на 2-3 000 служители във фирмите му за да ги закара до Ливърпул,защото знае,че за да чартира самолет до Ливърпул ще му искат майка си и баща си.
В едно мое писание тука бях написал,че с пари може всичко да се купи , но не и истински фенове...Абе можел е и Домусчиев да мине по-тънко, ама явно още не го е застигнала истинската криза. Можеше по примера на валията на Ловешка област бате му Гриша Ганчев вместо да плаща на имигранти и гастарбайтери да надвикват Копа, да натовари в самолета с футболистите един чалга оркестър който през цялото време на мача да бичи химна, а между отделните изпълнения музикантите да реват "българи юнаци" - при всички случай щеше да му излезе по-евтино...ако пък се беше сетил към оркестърчето да спазари я Мара Отварачката я баба Галя - Глория или Преславка и хисарския Поп -освен подкрепа за отборчето от сърце, чорбаджията на Лудогорец щеше да влезе и в историята на ШЛ за най-оригинална подкрепа
Всеки народ заслужава царя си Редактирано от btr на 18.09.14 12:55.
| |
|
|
|
|