|
|
| |
|
Предишният епизод е 8634 (справка по-долу във форума) - как стана така, че наред е 8987?
Зрителите се въвеждат в информационно затмнение и може да пропуснат най-страшното от сериала - злодеят-геронтофил 100йчо ефенди оножда четирикратно безпомощната столетница Геренбахче ханъм.
| |
|
Много луди има в тази държава, така че не ме учудва нищо. Моля епизод 8988 да бъде под наслов КУРВЕНСКА ДЪРЖАВА
| |
|
а бе бунак, в тази разлика са епизодите за цикличните мензисоидни водевили "Бадема си тръгна, ще цъфнат ли сашеата, ще се върне ли бадема" и т.н. Виж си ги във ви-бокса
| |
Тема
|
МЕЗДРАААА, те това е драма
[re: TCNQ]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 26.06.14 05:31 |
|
муахахаха
| |
|
Е, сега ше ме караш да ти изреждам поименно всеки от "липсващите" епизоди ли?
Мисля,че е достатъчно човек да отвори само един спортен сайт или вестник и веднага ше се наваксат сериите =))
| |
|
Това кой епизод е на Подуенската драма?
| |
|
Мизерия да е, ама такава
1) - ЕКСКЛУЗИВНО В LIVESPORT.BG: Лицензът на ЦСКА НЕ виси! “Червените” изрядни пред УЕФА Лицензът на ЦСКА НЕ виси, научи LIVESPORT.BG. Ръководството на ПФК ЦСКА е погасило и разсрочило всички належащи задължения. Ищците са подписали споразуменията предложени им от “армейските” управници.
и
2) - Чочев подписва с Монако до часове
Монако е склонен да плати 3 милиона евро за правата на Ивайло Чочев, пишат медиите във Франция. Това е съвсем разумна сума за богаташите от Лазурния бряг, които освен крупни покупки на доказани футболисти, се специализираха и в привличането на част от най-обещаващите таланти на Европа.
В тази връзка да попитам -
1) - Гаджев подписа ли с Подуене?
и
2) - Подуене плати ли на Спортинг ?
| |
Тема
|
Re: няма край свинската мизерия еп.8987
[re: MrN]
|
|
Автор |
El Capitan (бел отел) |
Публикувано | 02.07.14 22:42 |
|
Тва с Чочев отива към пореден епизод на "Няма край свинската мизерия" където епизодите не са поредни просто защото сагата е толкова дълга че явно след 8000 са ги пуснали на рандъм за допълнително объркване..
Аз като ви казах да ни го продадете миналата година когато пари имаше за всички от сърце, вие не та не...
| |
|
haarp
| |
|
|
|
|