Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:55 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Хасково и Марек без лицензинови  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (член)
Публикувано10.06.14 21:53

На едното място се роди "А до Хасково с рейс...", а на другото аналеха прасетата под път и над път, като се започне от легендарния финал през 1978 г.

Ех, тва синьо БФС бре

Коце, ти си на около 88. Можеш да потвърдиш!

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 10.06.14 21:54.

Тема Re: Хасково и Марек без лицензинови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор MrN (The real)
Публикувано11.06.14 12:05

Хасково и Марек без лицензи да се разбира - без точки за Подуене от тези отбори

Заглавия в утрешната преса - Доло червеното БефеСе

, Заговор срещу най-добрият БГ отбор, БФС закопа Левски, Футболният съюз прецака Гонзо, Феърплей или как той важи само за некои отбори , Левски с фалстарт още преди започване на шампионата - и др подобни

Попитани да коментират случилото се, кибиците от Борисовата градина беха категорични- КЗЛ

Тема Re: Хасково и Марек без лицензи [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор panda_stravnitsa-94618 ((пишман коце))
Публикувано13.06.14 10:23

По-стар съм - помня как с Боркиша ходихме на цирк Добрич 1914-та и тогава тоя лешпер рече "Аз па ше направа по-голем цирк! Да се смее цел свет!".
Да не забравяме, че като жуля бира в парка, майките не казват на децата си "Не пречи на чичкото!", както се е случвало на изтъкнати младеещи се потребители на DIR с манекенски пропорции!

Тема Re: Хасково и Марек без лицензинови [re: panda_stravnitsa-946]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (член)
Публикувано13.06.14 10:56

Хахахах ти мани ама имаме и нов епизод. Ония ден един, който е на около 35-40г. ми изтръси,че ме мислел за по-дърт от него.

Е, то бива да си завиждаме, бива....но трябва да се спазва и някакво благоприличие!

Аз съм наясно,че хората, които нямат моите манекенски пропорции,визия и чар се подтискат от този факт, но на всички казвам едно: ГЕНА СИ Е ГЕН!!!

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 13.06.14 10:57.

Тема Re: Хасково и Марек без лицензинови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор galvanit (непознат )
Публикувано13.06.14 12:50

За какво да им дават лицензи като няма да изкарат и до нова година :)

, ,

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.