|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
след мачовете
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 27.04.14 04:15 |
|
ЦСКА и Левски са отличен пример за класовата ненавист в България. Червената идея символизира чест, доблест, продуктивната и образована част на населението. Левски са 'отбора на народа' и това е безспорен факт - става дума за всички маргинали, завистливци и откровени мангали. Левски е отбора на българите, за които е по-важно на съседа да му е зле, отколкото на самите тях да им е по-хубаво.
Бием 4 мача подред. Въобще не ми е толкова хубаво, колкото ако бяхме станали шампиони. Готов съм да заменя загуба от говедата ВСЕКИ сезон с по 1:7 или 1:17 срещу титла. Феновете на Левски са готови да проституират баща си срещу регулярни победи над 'чорбата'. Същите тези хора гласуват 'против', същите хора никога няма да признаят, че някой сънародник е успял без някаква дълбока партийна конспирация. Но са винаги готови с оправдания и обяснения за собствените провали.
Темата ЦСКА Левски трябва да се преподава в училищата и университетите като помагало за духовното пречистване на народа. За левскари - избягване от потомствената посредственост чрез труд и уважение към ближния. Чрез поклон пред ЦСКА.
| |
|
Победите на панчарево не са поредни, много те моля =) Бледнеят с 9те поредни наши победи или 1000 дни аналене от Гонзо.
Много се радвам,че пишеш пак тук, но тия форуми вече не ни заслужават. Ще ти дам линк за новите!
| |
Тема
|
много задълбочен анализ на ситуацията днес
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 27.04.14 21:34 |
|
кажи нещо и за селяците дето ги гледахме сега
| |
|
Разменям 10 000 победи на Левски над ЦСКА с по 70 на 1 срещу завръщане на ЦСКА сред регулярно борещите се за титла клубове в КЕШ/Шампионска Лига. Няма проблеми. Точно както левскарите заменят висше образование за беемве шестица, верту и апартамент на Влас.
| |
Тема
|
Re: много задълбочен анализ на ситуацията днес
[re: ramlid]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 30.04.14 17:06 |
|
Кои са това?
| |
Тема
|
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 30.04.14 17:30 |
|
чекай че докато се сетя кво съм те питал, латекс и амфетаминец
| |
|
нищо не разменям бой до почервеняване и после в ШЛ финали, полуфинали и може некой и друг четвъртфинал иначе тъкмо бех почнал да се притеснявам за телетата че взеха да си сменят ценносттата система да не могат да дойдат на мач с нас а да ходят на международни мачове
| |
|
Лошата новина е,че нямаш какво толкова да разменяш. Баланса е категорично в полза на най-голямата българска емблема пред света т.е. Левски 1914 от гр. София.
Незначителните ви победи в нулеви сезони се търгуват много евтино - според мене и предпоследни в група не може да го добутате с такива активи.
Въпреки всичко обаче за мен е важно да те информирам.че предиброени секунди 120 килограмова торба с лайна ми прати клип как 80 килограмов анемик нокаутира 110 килограмова торба с лайна.
Господине, само ли виждам нещо нередно тук?
| |
|
Нямам никакви претенции към вечното дерби - докато вие жънехте успехи срещу нас през 90-те години, нашите състезатели печелиха КЕШ, КНК, УЕФА, златни топки, златни путки и златни мерцедеси. Съперничеството между ЦСКА и Левски се характеризира най-добре от първия мач на Ицо срещу Еспаньол със Сираков в отбора. Гол на Стоичков и Барса бие. Сираков се връща в БГ да стане пръв на село. Това илюстрира чудесно философията на двете касти.
Ако всички се биеха така, както изглеждаха външно, то в бг много хора щяха да са непобедими.
| |
Тема
|
[re: ramlid]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 01.05.14 16:51 |
|
въобще не ме интересува, но като цяло е глупаво човек да дава пари за ЦСКА или Левски защото вадиш вадиш и накрая винаги те псуват олигофрени, които мислят, че са абонирани за успехи и че природата им го дължи. В този ред на мисли провинциалните отбори са много по-мъдри проекти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|