|
|
е тва вече е прекалено =))
А Пеевски за централен КОГА? Ебати фарса е тва отборче не е истина. Язък за истинските му фенове макар и малобройни!
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 08.04.14 11:02.
| |
|
Супер , задава се нов КЗЛ от лефскар за ГФК Баткоф Подуене
| |
|
тия верно ще надминат обора от покрайнините на София което обстоятелство ме кара да се замисля пак ли ще се втори
| |
|
#скрийсебе
| |
|
ТУРЦИ СТЕ,ТУРЦИ СТЕ!!!
| |
|
Наблюдател берачо на банани, какво толко се радваш като Мъди от Хасково ше ви опне с 3ка поне у четвъртък.
Аз за утре да кажа,че нема да гледам мача със село Разград,че съм на театър тогава. Ше ме информират с смс-и на модерния ми телефон!
| |
|
къф е тоя модерен телефон дето още ползваш смс-и бре - кой в 21 век ползва смс-и
аз мисля че по-добре е да гледаш театрална трупа Подуене - в Разград ще има представление и те ще са комедиантите
| |
|
Аз не знам в Африка на какви имитации на Нокия 3310 я карате, но ние тук в цивилизацията имаме модерни и свръхмодерни телефони, които ни позволяват ем да сме на театър, ем да се информираме за случващото се в РДНОТО ти село Разград демек - публичното аналене на турци насред мегдана!
| |
|
и къф модел е тоя свръхмодерен телефон дето още комуникира със смс-и ? Да не ползваш тоя -
| |
|
Взеха за директор и някакъв чичо от баскетболния Левски. Явно онзи с парите си урежда приятелите по постове. Големи специалисти, голямо чудо. Стадион ще им направят, но титла няма да видят докато не се разпадне Лудогорец.
| |
|
|
|
|