Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 13.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема аз съм последния, койтонови  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.10.13 17:49

ще симпатизира на Тройчо, но това днешното на Лаута... много слаб и груб Локо Пд, бавен и безидеен. Теренът, пардон селската полянка много, ама много зле - а бе хора, още е топло, поливайте, поливайте!
Реално Локо трябваше да не завърши този мач поради 4-5 изгонени...
Левски показва защо не е Левски. С дупки в отбраната и пазене на резултата..;. ми няма как да стане!
Съдията явно са го напляскали на почивката... просто второто си е глътнал граматиката, пък и страничните!

Тема Re: аз съм последния, койтонови [re: TCNQ]  
Автор ЛокоПд (bilingual)
Публикувано31.10.13 18:06

Абе този мач ми е леко странен на мен, ама както и да е.

Тема Re: аз съм последния, койтонови [re: ЛокоПд]  
Автор El Capitan (бел отел)
Публикувано31.10.13 19:09

Кво ти е съмнителен,нали все отнякъде трябва да влизат кинти, колко си мислиш че е оборота на Кошарите?

Тема Re: аз съм последния, който [re: El Capitan]  
Автор bluefan ()
Публикувано31.10.13 20:16

Е, ЛЕВСКИ като бие винаги е уредено тва го знаеме всички =))

Да живее директивата и отбора на всички власти...meanwhile делото срещу Лупи почнА отначало и кур 9 години затвор

Тема Re: аз съм последния, койтонови [re: ЛокоПд]  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.10.13 21:22

И на мен ми бе странен - мислех си, че сте доста по-добре...
Смешното е, че вашите ривът от съдията, а той горкия, ведно със страничните (свирили поне 4 несъществуващи засади) ви спаси от реален разгром.
Бяхте и нещо попрезобали, щото такива балтии рядко се виждат в А-група... Ведно с поляната, наречена терен, по-скоро си мислех по едно време, че играем за купата с някой от селските дивизии!

Тема Re: аз съм последния, койтонови [re: El Capitan]  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.10.13 21:34

По-скоро вашия последен мач изглежда реден за 1:1 и съмнителни изпълнения и със сигурност доста симпатичен коефициент. Никой не бега от едни 500 хилки. Например.

Публикувано31.10.13 21:47

Да,ние имаме въпиюща нужда от пари, наистина,та що да не наредим нещо...

Ае малко по-сериозно,а?

Тема Re: аз съм последния, койтонови [re: El Capitan]  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.10.13 21:56

майтап бе Уили, ама виж как се върза...
Ся, ако не беше фен на Ботев, при този развой с 2 изтървани дузпи, особено тази за Гоцето 3 мин преди края... Нали!

Публикувано31.10.13 22:56

Той пича си я изпраска дузпата с мерак,ама добре че Стаховяк е гигант и ни отърва.
Виж за нашта дузпа не мога да твърдя че Домо не е играл тото срещу себе си...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.