|
|
|
Тема
|
аз съм последния, който
|
|
| Автор |
TCNQ () |
| Публикувано | 31.10.13 17:49 |
|
|
ще симпатизира на Тройчо, но това днешното на Лаута... много слаб и груб Локо Пд, бавен и безидеен. Теренът, пардон селската полянка много, ама много зле - а бе хора, още е топло, поливайте, поливайте!
Реално Локо трябваше да не завърши този мач поради 4-5 изгонени...
Левски показва защо не е Левски. С дупки в отбраната и пазене на резултата..;. ми няма как да стане!
Съдията явно са го напляскали на почивката... просто второто си е глътнал граматиката, пък и страничните!
| |
|
Тема
|
Re: аз съм последния, който
[re: TCNQ]
|
|
| Автор |
ЛокоПд (bilingual) |
| Публикувано | 31.10.13 18:06 |
|
|
Абе този мач ми е леко странен на мен, ама както и да е.
| |
|
|
|
Кво ти е съмнителен,нали все отнякъде трябва да влизат кинти, колко си мислиш че е оборота на Кошарите?
| |
|
|
|
Е, ЛЕВСКИ като бие винаги е уредено тва го знаеме всички =))
Да живее директивата и отбора на всички власти...meanwhile делото срещу Лупи почнА отначало и кур 9 години затвор
| |
|
Тема
|
[re: ЛокоПд]
|
|
| Автор |
TCNQ () |
| Публикувано | 31.10.13 21:22 |
|
|
И на мен ми бе странен - мислех си, че сте доста по-добре...
Смешното е, че вашите ривът от съдията, а той горкия, ведно със страничните (свирили поне 4 несъществуващи засади) ви спаси от реален разгром.
Бяхте и нещо попрезобали, щото такива балтии рядко се виждат в А-група... Ведно с поляната, наречена терен, по-скоро си мислех по едно време, че играем за купата с някой от селските дивизии!
| |
|
|
|
По-скоро вашия последен мач изглежда реден за 1:1 и съмнителни изпълнения и със сигурност доста симпатичен коефициент. Никой не бега от едни 500 хилки. Например.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
El Capitan (бел отел) |
| Публикувано | 31.10.13 21:47 |
|
|
Да,ние имаме въпиюща нужда от пари, наистина,та що да не наредим нещо...
Ае малко по-сериозно,а?
| |
|
|
|
майтап бе Уили, ама виж как се върза...
Ся, ако не беше фен на Ботев, при този развой с 2 изтървани дузпи, особено тази за Гоцето 3 мин преди края... Нали!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
El Capitan (бел отел) |
| Публикувано | 31.10.13 22:56 |
|
|
Той пича си я изпраска дузпата с мерак,ама добре че Стаховяк е гигант и ни отърва.
Виж за нашта дузпа не мога да твърдя че Домо не е играл тото срещу себе си...
| |
|
|
|
|