|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
85"!!!!!
|
|
| Автор |
ramlid (преобразен) |
| Публикувано | 19.10.13 07:15 |
|
|
малиии гледам вчера у мола презентация на 85 инчов самсунг не питах за цената щото требва да си сменям хола
| |
|
Тема
|
Re: 85"!!!!!
[re: ramlid]
|
|
| Автор |
MrN (The real) |
| Публикувано | 19.10.13 10:50 |
|
|
айде нема нужда , блуфена го гледа от 2 метра в боксониерата си, ти поне си от елита - едва ли живееш в гарсониера, хола ти нема начин да не е по-голем от Сектор А на Подуене
| |
|
|
|
Самия размер не е толкова впечатляващ,колкото технологията, тва 4К-то е ебаси майката и якото....
| |
|
|
|
Ти първо събери средства от продажба на банани и каране на рикша за билет то Разград па после ше говориме за телевизори, ок?
| |
|
|
|
все пак за кви пари иде реч а ?
| |
|
|
|
70 бимберици...
Редактирано от El Capitan на 19.10.13 22:26.
| |
|
|
|
gluposti- 84" са по 28 бинки.
па са видели балък и са ти пуснали на двойни цени :)
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
|
|
Eeeeххх,тъпьо,тъпьоооооо.......
А като ти се говори че не ги вдяваш нещата, ти се цупиш и развеваш некакви флашки тука.
Ако това го видиш на двойно по-малко,кажи,аз че съм първия дето ше си земе...
Редактирано от El Capitan на 20.10.13 00:55.
| |
|
|
|
Кое му е толко якото? Цветовете са супер нереални, самата картина е като анимационен филм... Може би се свиква, не знам, но е дразнещо определено, отделно, че се получават нечовешките глави и пропорции.
| |
|
|
|
Еми не знам братле, аз съм го гледал десетина минути само тоя в мола дето иде реч за него и ме впечатли-в смисъл си е кат 3Д ама без очила,яко ми се видя.
Така или иначе в близките 1-2 години нема да им паднат цените до някви нормални нива,а през тва време сигурно ше ги подобрят, то и първите 3Д беха баси ташака,ма са са си екстра...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|