Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:32 09.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лайногорец дали ше бъдат аналени в ЛЕнови  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано22.08.13 19:19

Да им пожелаем възможно най-тежкия жребий. Мангала емигрант берач на банани от Разград ше е първа писта да им стиска палци поне лубрикант да ползват докато ги аналят

Ей прасета жалки, вие кога ше чуете химна на ШЛ бе бокуци насрани?!

Тема Re: Лайногорец дали ше бъдат аналени в ЛЕнови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор El Capitan (тамада)
Публикувано22.08.13 19:32

Аз искам да видя възможно най-яките отбори...ето например един Тотнъм с Тодор Неделев в състава си би ме зарадвал много...

Тема Re: Лайногорец дали ше бъдат аналени в ЛЕнови [re: El Capitan]  
Публикувано22.08.13 19:37

Неделчо квадратната глава да стигне най-много до Гройтер Фюрт па вече като го научат на футбол в Германия може и в КРАЛСКИ РЕАЛ да идва ако иска. Сега обаче важното е Лайногорец да бъдат публично аналени в ЛЕ, но същевременно дори и те да се представят по-добре в групи отколкото панчаревските мангали и клошари.

И другото важно понеже отворихме темата за Реал е елфчето за 100 милиона Бейл да започне да унижава каталунски джуджета

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 22.08.13 19:37.

Публикувано22.08.13 19:38

Както беше написано в друг форум: Деба колко шум покрай тоя ушат ръгбист дейба...

Казах ти: тоя Леви е ебати магьосника....

Бейл е добър, но не е достоен да върже връзките на обувките на Кристиано като десно крило,не знам за какво им е на Реал...

Редактирано от El Capitan на 22.08.13 19:40.

Публикувано22.08.13 19:41

Да, супер прехвален е малкия елф. То Гонзо навремето не струваше 100 милиона па тоя ли!

Публикувано22.08.13 19:42

Нда....те Валенсия мисля че направиха тогава горе-долу справедлива оферта за 50 милиона евра, Батков що се дърпаше не знам...

Публикувано22.08.13 19:44

Искаше 51 =(

Автор Suprs (старо куче)
Публикувано22.08.13 22:48

Айде дано

Тема Re: Лайногорец дали ше бъдат аналени в ЛЕнови [re: Suprs]  
Публикувано22.08.13 23:32

Кво се говори че и Ленън и много вероятно Таунзенд са пътници?
Ако е така,Тошко мое и да не го засилат нанекъде,макар че при вас ако остане в първия състав ше гледа футбо отблизо само, което ше е пагубно.

Тва лайно Вилиан още ОБМИСЛЯЛ ВАРИАНТИ деба чернилката, а тоя Ламела не го знам кво може требва да го вида некъде...

Автор Suprs (старо куче)
Публикувано23.08.13 00:44

За Ленън не съм чул, а Таунзенд беше казал, че иска да играе и ако при нас не става може би било по-добре да се пробва другаде. Въпреки че днес направи ебати мача, верно че срещу Тбилиси де, ама все пак.

А Вилиан уж беше сигурен, сега изведнъж челски се били включили, не знам и аз. Какъв ли е шанса той да откаже и ние да кажем на Реал дръжте си милионите, не успяхме да вземем заместник, задържаме си Бейл - не че е вероятно де, ама ми звучи добре

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.