|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
"Другите" начини
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 19.08.13 08:22 |
|
Ми нема как- 100 годишнина в Б група не върви некак си
КЗЛ
| |
Тема
|
Re: "Другите" начини
[re: MrN]
|
|
Автор |
btroll (интернет Лумпен) |
Публикувано | 19.08.13 09:10 |
|
Е те точно на това се вика говежди гьонсурат:
Нацо Посераков 1:1 обяснява на съдиите ,че не са на игрището да си бъркат в носа, а да помагат на УеФскито:
Има дузпа, няма дузпа съдиите са длъжни да свирят дузпа за УеФскито и да покажат червен картон на противниковия играч
Бахти и дебилщината
Ама те така вече 100 години я разбират тази игра футбола - всички да помагат на отбора на УеФскито - и правителството което е на власт и БФС-то и съдиите и банките - чужди и наши и чуждоземни и родни мафиоти, че ако може и Гъзпром да ги осинови и да им дава кинти да купуват мачовете - ела да видиш как от футболни идиоти ще станат еврошампиони...да, ама не,защото от тъпи куци крави футболни шампиони не стават
Всеки народ заслужава царя си
| |
Тема
|
[re: MrN]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 19.08.13 09:22 |
|
а бе как не ми омръзна само да гракате срещу Левски?
| |
Тема
|
[re: TCNQ]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.08.13 09:40 |
|
Не знам как не ти е омръзнало / "абе как не ми омръзна"/ да гракате срещу Лески, ама на мене ми е чудно как на сини пИдали като Нацо не им омръзва да си мият посраните задници със съдиите и да натискат съдиите да спасяват подуенския гранд от Гейарена...
| |
Тема
|
[re: btroll]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 19.08.13 09:54 |
|
И какво ни подпря вчера съдията? Айде, Наско е видял така нещата, но във всички сайтове и вестници...
И друго - на контролата с Македония се видя кристално ясно, че Бодуров е зле, ама много зле. За дузпата ако претендираш - значи и ти си зле, ама много зле!
| |
|
Дузпата беше кристално ясна, не знам кой я направи ама е ебан в главата цървул да отиграе нещата така.
За първото положение Генков по-скоро симулира и се строполи в момента в който оня го докосна.
А иначе не знам кво ги турат Литекс у фаворитите, имам чувството че съвсем скоро някой ше ги разкрие лошо...
| |
|
Бодуров я направи, така както и в първата ситуация. И ако е било симулация - къде са помощниците, че не му кажат на главния, за да му врътне жълт картон?
Но айде тука да се грака срещу Левски...
Извадиха късмет вчера латексите - изравниха веднага, а и то стана един рикошет... Ние не сме особено състоятелни, а вчера си ги надиграхме!
| |
Тема
|
[re: TCNQ]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.08.13 11:31 |
|
Ами през второто полувреме всички спорни ситуации бяха в полза на КенеФски.
Гракам не срещу любимото ти УеФски, а срещу Нацо който в типично негов дебелашки стил си позволява да лае по съдиите докато не почнат да свирят това което той иска. От такива "помагачи" футболът ни е на това дередже.
Да, дузпата след която вкарахте гола - срещу Ст.Велев, ако не се лъжа и аз да бях съдия щях да я свиря,но претенциите на Нацо бяха и за положението срещу Генков, който в самото начало на мача си оплете краката и падна претендирайки за дузпа. Това положение си беше - няма дузпа и жълт картон за симуланта Генков. Само че съдията не посмя да вдигне жълт картон да не разгневи допълнително Нацо помагача на българския футбол. Спестен жълт картон според тебе не е ли подпиране? Доколкото си спомням картон на генков беше показан по-късно и ако не му беше спестен нарисувания картон в началото можеше да значи и по-различен краен резултат на мача.
| |
Тема
|
[re: btroll]
|
|
Автор |
Suprs (старо куче) |
Публикувано | 19.08.13 14:21 |
|
А при дузпата, която и ти би свирил, дали Стефан Велев не беше сам срещу вратаря? И какъв картон трябва да се даде в такава ситуация?
При първото положение Бодуров със сигурност използва ръцете си можем само да гадаем доколко точно му е "помогнал" да падне, факт е обаче, че Генков е пред Бодуров и си владее топката, сам срещу вратаря е, не виждам защо му е да пада сам.
А освен това, още през първото Бодуров имаше един доста груб фал (пак срещу Генков май), при който пак му беше спестен картон - ако му беше показан тогава, при дузпата щеше да му е втори.
Абе изобщо, щом и след тоя мач може да говорите, че сме били подпряни, не знам какво въобще има да се коментира.
| |
Тема
|
[re: Suprs]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.08.13 15:57 |
|
Оооо, господин умнико, аргументите ти са неотразими, но малко нещо ми дрънкат на кухо...
1.Гледах мача по телевизията /нали не си мислиш,че бих бил пътя София - ЛовЯч и обратно за да гледам мач на куците подуенски крави/ и не мога да съм сигурен, дали телето Велев излизаше само пред вратаря...не си бях поставял за цел дори да запомня точно кое теле беше съборено за дузпата с която УеФскито поведе
2.Значи за това дали и до колко Бодуров е помогнал на Генков да падне МОЖЕМ САМО ДА ГАДАЕМ, но сме сигурни, че Генков няма уважителна причина да падне сам!?! Е, те точно на това му викам говежди гьонсуратлък.
Ами на мене лично ми се стори,че Генков си преплете краката и затова падна и МОГА САМО ДА ГАДАЯ,ЧЕ И СЪДИЯТА Е БИЛ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ и затова не даде дузпа, но тук въпроса е щом съдията не отсъди дузпа, защо не показа жълт картон за симулация на Генков, а не да гадаем доколко и дали изобщо,защо и кой пред кого е бил...
Не съм броил фаловете на Бодуров най-малкото защото не е от футболистите които са ми интересни, но съм сигурен,че през второто полувреме куците телета бяха пуснали косачките и само писъците на Нацо към съдията помогнаха на УеФскито да си завърши мача в пълен състав, което си е едно истинско съдийско подпиране
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|