Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:33 12.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема за Ботев и Левски- само в просташка държаванови  
Автор ChristianVieri (1.CSKA)
Публикувано10.08.13 19:22

ама в изключително просташка държава, каквато, за съжаление, несъмнено е и нашата Татковина, го има това, да се именуват футболни отбори на НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ. Откъде на къде подуенци ше се оприличават с Апостола и майните с ВЕЛИКИЯ Ботев, какво общо имат тия отбори с посочените имена? Не е истина. Тракия и Витоша си беха добре. А, сетих се за Хебър- ония па се наричат Бенковски:) Искам да ми посочите друга Евpопейска държава където това го има- аз на прима виста за Германия и Англия en se seshtam. вие?

Тема Re: за Ботев и Левски- само в просташка държава [re: ChristianVieri]  
Автор ЛokoПД (bilingual)
Публикувано10.08.13 20:08

Браво, клошар. Първи смислен пост след толкова години напъни...

Тема Re: за Ботев и Левски- само в просташка държаванови [re: ЛokoПД]  
Публикувано10.08.13 20:19

ти да не си МИЛИАРДЕР, че ме анричаш клошар?

Тема Re: за Ботев и Левски- само в просташка държаванови [re: ChristianVieri]  
Автор TCNQ ()
Публикувано10.08.13 20:38

Тема Re: за Ботев и Левски- само в просташка държаванови [re: TCNQ]  
Публикувано10.08.13 20:54

аз тия отбори не съм ги чувал (без Гил Висенте естествено) , дето съм играл сичко деот можеш да се сетиш. не е показателно. Но както и да е, не е правилно клубове да се кръщават на имената на национални герои, защото това косвено води до разделение на нацията

Автор TCNQ ()
Публикувано10.08.13 21:02

пълни глупости, а и дали ти знаеш нещо или не - не е и грам мерило.
Просто не си компетентен да даваш оценки!
В България имаме съвсем други традиции, така че е редно да ги знаеш, ако ли не, не се изцепвай. И не си плюй Родината!

Тема Re: за Ботев и Левски- само в просташка държаванови [re: TCNQ]  
Публикувано10.08.13 21:11

не ми се влиза в излишни спорове в момента че ме боли главата от вчера. А имената на отборите не виждам какво общо имат с българските традиции, за повечето от които съм добре информиран. тук става въпрос за принципи

Автор TCNQ ()
Публикувано10.08.13 21:26

а, за главата - аналгин, а не бистрене на историята на българския спорт и футбол.
Поинтересувай се за имената на клубовете по футбол в България, а Локо Пд да мълчи, че и техния отбор се е казвал Левски!
Използвани са освен тези двата, и Раковски, Бенковски, Крум, както и някои (май) комунистически като Лъсков.
Името на Левски е най-разпространено като име на спортен клуб.
Не виждам нищо грешно, а противниците да си гледат работата. Защото гръците могат да ревнат срещу Аякс и Спарта например...

Автор KURZACSKA=TURCl (непознат)
Публикувано18.08.13 20:22

Mii chinii v Germaniq i ne se obqsnqwai be gastarbeiter!

Автор btroll (интернет Лумпен)
Публикувано19.08.13 09:22

Браво Бате, това е първото ти умно и точно писание което прочетох от началото до края ... и на всичкото отгоре написано на кирилица. Браво!

И разбира се си прав,защото не може стремежа на някакви селски отборчета за слава и популярност да цапат народни светини като Ботев и Левски.
Тук някъде цитирах едно заглавие на нещастен журналист отразил победа на пловдивските жълти кокошки носачки над подуенските крави като:

"Ботев разкова Левски"
Е, ако и след подобно писание не ти се прииска да напопържиш въпросния драскач или да отправиш сексуални мераци към нежния му родител, едва ли си нормален българин...

Всеки народ заслужава царя си

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.