|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Няколко неща
|
|
Автор |
ChristianVieri (1.CSKA) |
Публикувано | 02.06.13 21:43 |
|
1. Честита Шампионска Титла на Разград- в интерес на итината в така слабото ни първенство те заслужаваха според скромното ми мнение най-много златните медали.
2. Поздравления на Славия за мъжката игра и феърплея. Никoй не очакваше такава развръзка, но тя се оказа факт. Ще използвам клишето: Господ гледа.
3. за любимия червен клуб- класирахме се за Евротурнирите и трябва да сме доволни, дотолкова ни стигат реално възможностите на тоя етап. Ако не се вземат крупни мерки в най-скоро време нищо добро не ни чака в обозримо бъдеще. Но все пак сме ЦСКА, да се надяваме, че отборът ще се вдигне и ще влезне в групите на LE, пък там каквото сабя покаже.
4. Живи и здрави всички, пожелавам ви късмет, пари, нови коли, жени, чести екскурзии до ексотични места и безбройни ВИП партита
Редактирано от ChristianVieri на 02.06.13 21:44.
| |
|
Куп глупости си написал, а да обявиш ПУБЛИЧНО,че си си купил БМВ не си написал!
| |
|
po toq powod mislq da si smenq prqkora na VALDES:)))) http://www.youtube.com/watch?v=OYlSJKkUM3s
| |
|
не можеш да отречеш че германките са по класни от българките
| |
|
Ахахаха...пипне ли го някой ей,ше бълнува евридей,ахахахаха.....
| |
|
по едно време реших че от много опити с химически деривати най-вече бели си се трансформирал в нещо друго
| |
|
ако някога се наситя на баварските мотори, мога да сменя Валдес с : "друга тиии залюбииии, а мене ме излъгААААА":))))ещай се хахаха
| |
|
решил бил той... ти НЯМАШ ПРАВО да решаваш, ако се сещаш кво ти намеквам деликатно
| |
|
мога да отрека всичко...и света мога да отрека, ако искам-въпрос на гледна точка. Едва на теориите е че животът е една илюзия,сътворена от друга дименсия, в прекия смисъл на думата.
| |
|
У един кюп сме явно, и аз си мислех че никогаш у живота нема да карам БМВ,ама ЗЕМИ.....то като ти е писано....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|