Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:35 03.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Сектор Гнови  
Автор ALEXDGREAT (kola)
Публикувано22.10.12 15:05

Браво на Офанзива. Браво на момчетата. Макар и по-малко с нищо не отстъпваха на секторът без душа отсреща !

Тема Re: Сектор Гнови [re: ALEXDGREAT]  
Автор dido_popov (непознат )
Публикувано22.10.12 16:02

Наистина браво на момчетата !!!!

Автор tonzosjustice ()
Публикувано22.10.12 16:57

Спряхме много народ да ходим по мачове, това е истината. Това важи и за Г и за Б сектор.

Тема истината е че не спряхме да ходимнови [re: tonzosjustice]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано22.10.12 19:08

сериозните фенове от А и В

Автор ramlid (преобразен)
Публикувано22.10.12 19:12

ама хич не ми хареса че не се напълни Г сектор

Между другото - Дучето ли даваше тон за песните ?

Тема Re: Сектор Г [re: ramlid]  
Автор ALEXDGREAT (kola)
Публикувано22.10.12 23:19

Майтапиш се нали? Сектора не се напълни точно заради тази дебела свиня, която го разцепи и откара хора във В. Тон винаги са давали Офанзива под едно или друго име. Изключение прави дербито, когато ги бихме с гол на Зику.

Дучето е един мазен комерсиален тип, който би предал всичко за пари. Вярвай ми - доста съм запознат. Сега се увърта около онова лъжливо лайно Димитров. Но Дебелия е пътник. Колкото и да е подъл, гаден, манипулативен тип ! Дуче - ти си срам за сектор Г ! Сра на всичко, което беше направил. Срам и позор !

Редактирано от ALEXDGREAT на 22.10.12 23:23.

Тема Re: истината е че не спряхме да ходимнови [re: ramlid]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано23.10.12 21:35

В А отделение какви фенове е имало бе бате, този сектор винаги е бил слабата страна. Под дефолт се пълнят Г първо и после В. Години наред в евротурнирите А сектор не се е пълнил до дупка. Но когато входа е по левче, сектора се пълни разбира се.

Просто, ако Г сектор го нямаше, нямаше да има ЦСКА. Но нещо хъса си замина леко във времето. Преди 10 години например седмица преди веченото дерби не съм спал.

Ти знаеш ли какво беше в Студентски град преди 10-12 години? Още от 7 сутринта да се пее Кур за Левски, та до последния дъх преди да се повърне от близо кило концентрат и да се заспи с дрехите. Незабравими години - тогава Левски за мен в Студентски град по фенска маса се равняваше на Локомотив София и с кеф сме ходили на хайки за някое заблудено говедо, но те тогава се криеха много и си пъхаха шаловете не под блузата, а направо си ги завираха в гъза

Автор Ceлянинa (прост)
Публикувано24.10.12 02:00

shte se vyrna tam kato pochnat da prodavat alkohol po tribunite

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.