|
Тема
|
ИМА ЛИ ГО ТОВА НЯКЪДЕ?
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 17.10.12 21:58 |
|
Освен в Левски и Реал Мадрид?
Дават ти директен червен картон и те наказват за една среща?
Искам да се разрови някой и да ми посочи кога и къде е имало такъв случай и то преди дерби?
Ето за това сте смешковци говеда ... ЦСКА в момента са комици,нямаме отбор,нямаме треньор,нямаме нищо и пак се насрахте,което ме кара да съм оптимист.Ако треньор не беше Стойчо щях смело да кажа че в събота ви бием с 1-0 ама сега не се знае.
Все пак: 100 КУРА ЗА ВАС и дано в събота всички ги поемете
| |
Тема
|
Re: ИМА ЛИ ГО ТОВА НЯКЪДЕ?
[re: БATE]
|
|
Автор |
white r () |
Публикувано | 17.10.12 22:49 |
|
нищо ново , Рабех ритна играч в корема и го наказаха само за един мач ...
| |
Тема
|
Re: ИМА ЛИ ГО ТОВА НЯКЪДЕ?
[re: white r]
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 18.10.12 00:39 |
|
Глупост голяма.В целия свят директен червен картон значи МИНИМУМ два мача наказание.Изключения се правят само ако съдията е сбъркал но дори да е така,почти никога няма намаляване на наказанието от най-малко два мача а Гаджев съвсем умишлено нарита оня от Локо Сф и според мен заслужава не един а три мача наказание.
Циганска работа ... и после се чудим що ни ебат в европа.
Снощи по едно време ме хвана срам като видях наште как си изкарват глупави жълти картони и падат като застреляни пред наказателното поле на Чехия.Именно заради тия цигании не спечелихме щото ако Минев не бе селяндур от класа,вероятно щеше да продължи една опасна атака вместо да падне за фаул,Илия Миланов си е свикнал в Ловеч да му свирят всяко падане,снощи вместо да продължи атаката и да нахлуе в наказателното поле,и той реши да скочи като гръмнат.
Въобще много гадна работа ... и кой ще свири?Оня клоун С.Тодоров дето ме е гнус да му напиша името ебаси ...
| |
|
|
|
|