|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Хайде българи Късмет
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 07.09.12 21:39 |
|
успех срещу Италия
| |
|
Ех къса ми се сърцето да го гледам този празен стадион, а какви години бяха...свършваха билетите няколко дни преди мача, опашки, еуфория...
Но феновете изгубиха интерес към отбора, отделно "звезди" като Ивелин Попов ме дразнят.
| |
|
аз последния мач на нацинала дето гледах бе срещу германия 3-2 , стадиона бе пълен, а си бе и голем студ, ма издържахме де ,
| |
|
Това е един от най-велите мачове в онзи як дъжд, прекъсна предаването по ТВ
1:0
Интересно
| |
|
да, велик мач беше, дано бием и днес - гледам 1-1 станало докато нямах картина, дано не прекъсва повече , егати, докато пишех стана 1-2 , К-Р за жабарите
| |
Тема
|
Re: Хайде българи Късмет
[re: MrN]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 07.09.12 22:34 |
|
ама нямаме именно късмет - Ив Иванов не уцели топката на 5 м, Ив Попов изтърва от 6 м! А ни вкараха 2 от нищото, втория дори с рикошет в Ив Иванов... Но и Михайлов спаси една тупалка за търсещия хет-трик Освалдо!
| |
Тема
|
Абе аз от футбол ли не разбирам...
[re: MrN]
|
|
Автор |
Жopo Лeвckapя (планинар) |
Публикувано | 07.09.12 22:36 |
|
...ама фаворита в групата ми изглежда трагичен. Нещо не мога да разбера как въобще се добраха до гол италианчетата. То късмет, късмет, ама това тяхното си е направо подвиг. Ние играем с желание, но явно не е достатъчно срещу забележете финалиста на Европейското първенство по футбол. Господи накъде отива тази игра...
| |
Тема
|
Re: Абе аз от футбол ли не разбирам...
[re: Жopo Лeвckapя]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 07.09.12 22:47 |
|
КАКЪВ ФИНАЛист - гола вода са, жалкото е че ние сме слаби отзад. Средната линия и нападението е добро, но отзад е голем проблем
| |
|
обаче въпреки това им върза...
Да вкарва нападател - Мицански, Рангелов, Тонев, и да им скачаме, дали ще паднем с 1 или с 3 гола е все нула точки!
| |
Тема
|
Re: Абе аз от футбол ли не разбирам...
[re: TCNQ]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 07.09.12 22:53 |
|
аз мисля че трябва да подсили средната линия за да им спираме атаките там още, както и един нападател, да прав си за нападател - да натиснем яко, да става 3-4-3 схемата ни и това е - натиск и тва е, 1-2 или 1-5, все 0 точки, но един гол ще ни даде самочувствие
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|