Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:56 12.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ботев не фалира ли заради...  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано05.09.12 13:33

...заради едно 80 пъти по-малки дългове от 80 милиона лева?

Аз мисля, че в такава ситуация дебилите са в Левски. При положение, че вечният ти противник тъне в задължения, а ти уж си кристална вода-ненапита, в периода на Титан титлите ни са 1-0 само.

Номерът е как ги оформя счетоводно изпълнителният ни директор с бомбето нещата. Ич не ме грее, че имат задължения чорбите, не са така далеч в подреждането, идиотията ни на нас почва скоро - айде Берое можем да го бием, но лудата гора има футболисти, а ние имаме Гаджев-паласките.

Другото, което следва да знаете, е че тоя Тасио е добър играч, и би помогнал на свинюгите. Затова хич не съм сигурен кой накрая пред кой ще е в таблицата.

Така че, нека сините сега ни обзема ентусиазъм, лошо няма, но не е някак много успешно да водиш на този, който има 80 милиона дългове, с 1 титла на нула, и да губиш с 0 купи на България на 1. Тая работа я отчетете, преди да летим в небесата.

Тема брей на тебе нещо ти мърдало между [re: jdefoe]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано05.09.12 13:35

ушите

Тема Re: Ботев не фалира ли заради... [re: jdefoe]  
Автор MrN (The real)
Публикувано05.09.12 13:40

Много правилно мислиш, един от малкото левскари дето говори с разум.
както съм казвал няколко пъти досега - ние тази година няма да сме шампиони, титлата най-вероятно е в Лудогорец отново, но за Левски писах че не съм сигурен на кое место ще завършите - много ентусиазъм сега, много надувки ( като майните

) , но накрая кой къде ще е - може и в тройката да не завършите.

Тема Re: брей на тебе нещо ти мърдало между [re: ramlid]  
Автор MrN (The real)
Публикувано05.09.12 13:41

искаше да кажеш -рогата ?

Тема Re: брей на тебе нещо ти мърдало между [re: MrN]  
Публикувано05.09.12 13:44

Ти трябва да си потомък на Шака-Зулу, несъмнено?

Тема Re: Ботев не фалира ли заради... [re: MrN]  
Публикувано05.09.12 13:46

Гледай сега, просто призовавам феновете ни да поуспокоим енергията, за да я излеем по-обилно върху вас когато ви запокитят в елитния клуб на Чавдар Етрополе и Витоша Бистрица.

Един вид, да го изиграем малко, все едно, че не сме го очаквали.

Тема Re: Ботев не фалира ли заради... [re: jdefoe]  
Автор MrN (The real)
Публикувано05.09.12 13:54

спокойно бе, ти като движещ се в тия среди знаеш че нещата не са такива каквито пишат вестниците

Сега, ако ти си на зор за пари и продаваш къщата си и аз съм единственият купувач, ти естествено ще искаш максимума за нея, а аз ще давам минимума. Ако ти се отметнеш към края и поискаш дори повече пари, тогава се отказвам и аз. Обаче - ти си на зор, трябват ти пари, кредиторите чукат на вратата, аз съм се отказал от сделката - тогава кво правиме? Ми логично - ти идваш пак при мене, отстъпваш от последната цена, продаваш ми я на цена малко по-висока от това което аз ти давах в началото и така всички сме довоолни - ти си си спасил задника от кредиторите, аз съм купил изгодно къща и така
Ми същата работа е с ЦСКА, накрая ще се оправят нещата, аз съм оптимист. А, и друго - докато не видя програмата за В група да включва мача ЦСКА - Витоша Бистрица , това за изхвърляне не го вярвам

Тема Re: Ботев не фалира ли заради... [re: MrN]  
Публикувано05.09.12 13:55

Съвсем сериозно искам Левски отново да се казва Витоша!

Днес това звучи много модерно!

Тема Re: Ботев не фалира ли заради...нови [re: jdefoe]  
Автор MrN (The real)
Публикувано05.09.12 13:58

що бе - омръзна ви КЗЛ и искате КЗВ ли?

Тема Re: Ботев не фалира ли заради...нови [re: jdefoe]  
Автор El Capitan (vengeance)
Публикувано05.09.12 14:02

По-добре да се казва Симеоново или Драгалевци, една идея по-престижно е...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.