Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:27 14.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Днес станах рано за да ви уведомя,че Карвальонови  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано05.09.12 09:29

се е заканил на прасетата:

Карвальо се закани: Отсега се готвя да го вкарам на (*(ка

Нападателят на Левски призна, че знае колко е важно да отбележи гол на вечния враг

Нападателят на Левски Базил де Карвальо сподели убеждението си, че през този сезон "сините" ще са шампиони. Голаджията призна, че знае колко е важно да се разпише във вратата на вечния враг ЦСКА и отсега се готви за това. Карвальо не пропусна да даде мнението си за расисткия скандал, който разтърси "Герена".

"Ще се постарая да вкарам максимално много голове, но едва ли ще са 36 за един сезон, както направи Гара Дембеле. Надявам се да стана голмайстор, а Левски да бъде шампион. Знам също така, че е много важно за феновете на Левски да вкарам на ЦСКА. Ще дам всичко от себе си", коментира Карвальо.

"Тези, които смятат, че черните са маймуни, не са никак интелигентни. Това са няколко души, те са глупаци. Но са само няколко и не си мисля, че цялата агитка на Левски е такава. "Сините" феновете са добри и всеотдайни. Не мисля, че за тях трябва да има някакво значение дали голът го вкарва бял или черен. Нали играе за Левски?!", допълва Базил по повод расисткия скандал.

Вчера се научи да брои и до СЕДЕМ.

Умолявам всички фенове на цска да закупят достатъчно количество вазелин за дербито с изключение на Мр.М, който единствен ще се наслади на оргията и ще бъде в свои води! =)

Тема Re: Днес станах рано за да ви уведомя,че Карвальонови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано05.09.12 10:30

Базил го каним на китайски, ако си изпълни заканата - а ако набие хеттрик, му поръчваме и 3 кофи 8-8-8 Кей Еф Си с ужасно много картофено пюре!

Душата ми по-голяма благодарност от това не може да си представи. Отсега усещам колко би ни бил признателен.

За десерт, разбира се, ще яде бананов шейк!

Редактирано от jdefoe на 05.09.12 10:31.

Тема ВКарвальонови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор TCNQ ()
Публикувано05.09.12 10:36

е рекъл да изпълни прякора си със смисъл

а броенето до седем си е директно подканяне към анадолските курви да разхлабват анала, че може и с вазеун пак да ги позаболи.

Тема Re: Днес станах рано за да ви уведомя,че Карвальонови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор пeтльo (неетичен)
Публикувано05.09.12 10:39

баце, обясни ми, че не разбирам какво толкова се вълнувате от мач срещу отбор от долната половина на класирането?

Тема Re: Днес станах рано за да ви уведомя,че Карвальо [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор MrN (The real)
Публикувано05.09.12 11:06

затова като ви вкараме 3 КЗЛ срещу 0 за вас, победата ни ще е много по-сладка - максимално ще се изкефя след мача когато насрани телета почнат един по един тихомълком да се появяват във форума тук, принудени да четат само КЗЛ

и да се оправдават със съдии, времето и терена,

Тема Правилното му име е...нови [re: TCNQ]  
Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано05.09.12 13:44

Кравальо

щото 2 пъти рина пръст да влиза в говедарника.

Тема Re: Правилното му име е...нови [re: bobojusty]  
Автор TCNQ ()
Публикувано05.09.12 14:21

хахаха, това беше добре

ма ша видим де

Тема Аз също станах рано(13:15ч.)нови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор Пpинц Top (ентусиаст)
Публикувано08.09.12 13:25

за да разпространя важното съобщение!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.