|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|
Бързам да ви се похваля,че днеска по обед мойта,малката,русата с Ку 7-цата си дойде от Цюрих и ми подари скъпарски часовник за Коледа, която беше миналата седмица.
Аз часовници не нося от 8 клас ама тоя е много лъскав,блещукащ и има един манекенски малтийски кръст и е ужасно голям и бигорексичен и се вписва отлично на бицепса ми от 52см! Марката е Vacheron Constantin!
Едно мое момче -Саши, дето ужасно много ги разбира часовниците ми каза,че струва минимум 8 бона!!!
Нямам търпение да си го сложа и да отида на фитнес днеска с него за да ми завидят!!!
п.с Завиждайте ми!!!
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 03.09.12 13:42.
| |
|
|
|
Аз съшо искам да ти направя подарък - безплатен даже - един голем КЗЛ , ще му се зарадваш много
| |
|
|
|
Не разговарям с емигранти с евтини часовници!
| |
|
|
|
8 хилки(независимо от валутата) не е много за часовник, а за празник като Коледа, която беше този август е ужасно евтин подарък! Кажи й го това и искай още подаръци.
При мен новото е, че си правя чай с бельото на Ели Гигова, но нещата не вървят много добре. Причина: обича ме, колкото и аз се обичам, а не повече, както си му е реда!!!
| |
|
|
|
аз не нося часовник бе , и това ме прави още по-ценен от тебе , защото за мен времето е пари, а не просто некаква си стойност като 15,20 следобяд примерно,
Редактирано от MrN на 03.09.12 17:24.
| |
|
|
|
Принципно си прав, но колко човека биха ми подарили нещо на стойност 8 бона! Мисля,че манекен като мене заслужава много повече!
| |
|
|
|
Само да кажа, че завиждам !
| |
|
|
|
Ти си манекен и определено заслужаваш скъпи подаръци, но ЕДИНСТВЕНО не съм съгласен, че мислиш, че Коледа е през Август!
| |
|
|
|
да а като се изучиш я подсети за този турскоСИН обичай
Редактирано от ramlid на 04.09.12 11:47.
| |
|
|
|
Не съществува такава страница :(
Я кажи сега от първо лице единствено число ли знаеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|