Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:02 10.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Мисли на гласнови  
Автор MrN (The real)
Публикувано27.07.12 11:59

Влизам тука тази сутрин със смесени чувства - най-вече срам , но и оптимизъм че след този провал може би, може би нещо ще се промени.
И каква стана тя - еврогранда го ебаха яко, играха бездушно както винаги съм го казвал за левски че играе.
Ние поне с тия играчи се опитахме, но не стана.
Оня ден плюехте Лудогорец- селяни били, цигани били, нямали опит и манталитет и затова паднали. Били мафиотски отбор- ми Левски кви са? С пари на мафиоти , значи е мафиотски отбор, кой знае и на ЦСКА парите от де идват...
Аз да попитам - говеждия тим като са граждани, българи, отбор с традиции и манталитет кво стана? Ми кво стана КЗЛ стана, на него да не сядаш.
Къде са тия дето говореха за еврогранда че вече мислели за следващият кръг, че имали звездна селекция и т.н. ?

Дръгият път като играят Бг отбори, подкрепяйте ги, а не се делете, затова държавата ни е такава лайняна дупка - и се делим на софиянци и провинциалисти, а не сме българи.

Тема Re: Мисли на глас [re: MrN]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано27.07.12 12:08

Е какви традиции в Европа да имаме ние бре, отпадаме в 7 години поне 4 пъти в първи кръг. Прочети малко историята.

Вие сте по-добре, но не чак драстично.

С дух ние винаги сме играели в България, не си прав. В Европа да, там винаги сме били зле, вие сте додпрапвали до повече, имали сте и шанса на последната минута, ние също с Глазгоу.

Сега, отстранявали сме и ние Олимпиакос, Аякс, Динамо Киев, Щутгарт, отстранявали сме още 10-ина средноевропейски клуба, били сме Атлетико М и Барселона, но сме имали и много провали. Какви точно традиции да имаме? Да, играем всяка година, това е само.

Тема Re: Мисли на гласнови [re: MrN]  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано27.07.12 12:12

Моля ви се, на интелигентната аудитория тук не й се слушат Просташки мисли и разсъждения.
Виж какво, единственото Хуйдоволствие на Българина - не може го отнемеш! Ми те за тва живеем, бе

да се събудим заранта, па да видим срещу кого да плюм, кой да посе*ем, въобще-отпаднали Бг отбороите, ми карай! Д
Почва олимпиадата, са ше ковем по стрелци, борци, щангисти, ама пак по нашите си де, че кашата ни няма кой друг да я сърба!а мисля аз за другия българин като за брат, ха! че той мисли ли така за мен?!

Да подкрепя друг Бг отбор, хаха! Ще викам за всякаква чужда паплач, само и само да не е Лудогорец, Литекс, ЦСКА, Левски или Тунджа, щом АЗ не съм привърженик на някой от тея отбори!
Кефа ще ми разваля той......., че кво друго остана на посраната ни нация бре, с още по- посран народ!

Много ме боли за "Л-С", чийто фен съм, защото както вчера написах, борбата - и то не само от феновете, се водеше Извън стадиона! На стадиона нашите се окаха, явно лудо кефейки се как чорбата и лудогорие са отпаднали. Защото, защо си мислите, че тия тюфлеци на терена имат по-различно мислене от останалите българи, от Освалдо Риос да речем? Ми нямат!

Тема Re: Мисли на гласнови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор MrN (The real)
Публикувано27.07.12 12:17

Едиснтвено т.н "селяни и цигани" се представиха на ниво в турнирите, докато ЦСКА и Левски беха срам
Но НЕ - как ще признаем че некакви си селянио са играли добре- ми то това цела България го видя че играха добре, ма ние нема да го признаем, как ще го признаем, не е истина
Затова сме на това дередже, като хора, като държава, като манталитет

Тема Re: Мисли на гласнови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано27.07.12 12:17

Човече, тези мисли, дето ги споделяш, са за феновете на отборите. Не е проблем, че викам против свинята, нейният проблем е, че НЯМА ДОБРИ ИГРАЧИ. Същият е и нашият.

Навсякъде яко се ебават отборите, дето отпадат от Европа и са съперникови. Да не ти обяснявам как се кефеха от Бешикташ, когато ПАОК изнасили през 2009 (май) Фенербахче в Истанбул.

Тема Re: Мисли на гласнови [re: jdefoe]  
Автор MrN (The real)
Публикувано27.07.12 12:18

Прав си, аз за турнирите говорех че Левски не играе с дух и воля

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.