|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|
Добре,че Коко Динев се оттегли,че да можете да "направите" селекция.
Е, пак е на кило както всяка година, но вече имаме новина - сдобихте се с нови играчи, които помогнаха на отбора си да завърши ШЕСТИ =)))
Битката за 6тото място за закучва още повече =)
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 23.07.12 19:13.
| |
|
|
|
Всеки футболист променя кариерата си от момента на обличане на червената фланелка. В много моменти фланелката сама играе. Синия потник не струва нищо и освен за бърсане на гъза не става
| |
|
|
|
на тия фалшиви фланелки ли са им дали или страдаш от раздвоение
"Не се страхуваме, просто в момента половината футболисти на ЦСКА не знаят в какъв отбор са попаднали и няма как да знаят след като идват от слаби отбори, някои не са тренирали месеци, други пък имат 2-3 мача за цял сезон, други са вкарвали 5-6 гола през цялата си кариера"
| |
|
|
|
хахаха, селекция на кило, колко добре познато
| |
|
|
|
Абе тея пак не са в ред, няма друг такъв клуб. До момента имат 10 нови, ако вземат 7 от Локото, ще са със 17 нови, а май и преговарят за още двама чужденци.
| |
|
Тема
|
Re: Евала прасета
[re: TCNQ]
|
|
| Автор |
Vendome (Duke) |
| Публикувано | 23.07.12 21:46 |
|
|
Аз не знам друг отбор в света, освен чорбата, който всеки трансферен прозорец да взима поне 8 нови играчи.
| |
|
|
|
Ще има голям КЗЛ, повярвай ми :) Гледах и вас с Босна. Мега комична сбирщина сте. Ние не приличаме на отбор, но поне сме ЦСКА, докато вие вечно вторите трябва да наваксвате с повече качесво, ако се сещаш. Левски е смешем отбор и отивате на разлика, Платини знае как
Редактирано от tonzosjustice на 23.07.12 21:48.
| |
|
|
|
Ти си ясен ве, днес се заканваш, утре ревеш и погребваш футбола. Остана ли някой, дето да те взима насериозно?
| |
|
|
|
Тук не сме, за да се взимаме на сериозно
Редактирано от tonzosjustice на 23.07.12 21:54.
| |
|
|
|
Я да го духаш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|