|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Ония ден както си права супер серийки за рамо (леко,че изпомпвам у жегите) се появи един МИЛФ около 56кг помъкнала копелето си.
Естествено за малкия най-интересното нещо в залата бях АЗ и постоянно седеше около мене, а аз вътрешно умирах от кеф,че съм се превърнал в ИДОЛ и СУПЕРГЕРОЙ за малките сополанковци. Дори си представих как носят фланелки и блузки с моя лик и се карат в училище на коя щампа съм излязал по-добре, как питат майките си кога и те ще станат толкова силни,релефни и назобени като мен абе изобщо много яко ми стана.
ДО МОМЕНТА, в който майка му извика: "Марти, стига си пречил на чичкото, ела тука!"
чичкото?!
Чичкото?!?!
ЧИЧКОТО????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ЧИЧКОТО????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????
Ч
И
Ч
К
О
Т
О????????????????????????????????????????????????????????????????????????
| |
|
Е, не!
Тая е искала да те обиди, друго обяснение нямам.
Отначало, като е влезнала във фитнеса, те е видяла и естествено си е помислила: "Леле, тоя расов уберменш ако ми падне, кво ше му се случи...", ама после се е сетила, че това няма как да стане и е решила, че гроздето е кисело.
Most Germans own a second property.
It is called Greece.
| |
|
Е па за пишлеме на тая възраст си баш чичо :)
| |
|
Твърде вероятно това е подставено лице на твой завистник, който дълго и внимателно е планирал отмъщението си. Няма друго обяснение.
| |
|
че келешчето не се е обърнало към теб с "тата" което често се чете като "тати" а това е много скъпо обръщение
| |
Тема
|
Re: Попаднах на луда и сляпа жена
[re: nerra]
|
|
Автор |
El Capitan (vengeance) |
Публикувано | 04.07.12 00:29 |
|
Аз си го обясних по подобен начин.
Другата опция е на въпросната майка да и е направена магия за малоумие и късогледство....
| |
Тема
|
Re: Попаднах на луда и сляпа жена
[re: El Capitan]
|
|
Автор |
nerra (creepy) |
Публикувано | 04.07.12 09:28 |
|
Другата опция е на въпросната майка да и е направена магия за малоумие и късогледство....
И този вариант го обмислях, но не знам коя е тая глупава билкарка, която може да му направи магия, би трябвало да знае за непробиваемата аура на Краля и силната вероятност магията й да рекошира и в един момент тя да се окаже с брадавица на носа и цици до пъпа...
| |
|
След като премислих нещата на трезво официалната ми позиция по случая е следната:
Макар и да попаднах на луда, късогледа, сляпа, правеща магии от завист жена то няма начин ДОРИ и при тези обстоятелства Крал Блуфен да бъде наричан "ч..." (не мога да го напиша дори). Обяснението е,че тя е визирала един чичак зад мене, който симулираше бутане на лег с дамски тежести, тайно надявайки се да привлече вниманието на турбоманекен като мене!
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 04.07.12 13:27.
| |
Тема
|
Re: баце най-доброто което ти се е случило е
[re: ramlid]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 04.07.12 14:58 |
|
| |
|
Не е възможо! Моят син на 10 годишна възраст ще е на минимум 3 бойни спорта+ щанги! Тоя хлапак само подскачаше като гламав!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|