Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:36 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Попаднах на луда и сляпа жена  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано03.07.12 10:38

Ония ден както си права супер серийки за рамо (леко,че изпомпвам у жегите) се появи един МИЛФ около 56кг помъкнала копелето си.
Естествено за малкия най-интересното нещо в залата бях АЗ и постоянно седеше около мене, а аз вътрешно умирах от кеф,че съм се превърнал в ИДОЛ и СУПЕРГЕРОЙ за малките сополанковци. Дори си представих как носят фланелки и блузки с моя лик и се карат в училище на коя щампа съм излязал по-добре, как питат майките си кога и те ще станат толкова силни,релефни и назобени като мен абе изобщо много яко ми стана.

ДО МОМЕНТА, в който майка му извика: "Марти, стига си пречил на чичкото, ела тука!"

чичкото?!

Чичкото?!?!

ЧИЧКОТО????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ЧИЧКОТО????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????

Ч

И

Ч

К

О

Т

О????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Тема Re: Попаднах на луда и сляпа жена [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано03.07.12 14:53

Е, не!

Тая е искала да те обиди, друго обяснение нямам.
Отначало, като е влезнала във фитнеса, те е видяла и естествено си е помислила: "Леле, тоя расов уберменш ако ми падне, кво ше му се случи...", ама после се е сетила, че това няма как да стане и е решила, че гроздето е кисело.

Most Germans own a second property.
It is called Greece.

Автор Vendome (Duke)
Публикувано03.07.12 21:06

Е па за пишлеме на тая възраст си баш чичо :)

Автор nerra (creepy)
Публикувано03.07.12 21:14

Твърде вероятно това е подставено лице на твой завистник, който дълго и внимателно е планирал отмъщението си. Няма друго обяснение.

Тема баце най-доброто което ти се е случило енови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано03.07.12 22:42

че келешчето не се е обърнало към теб с "тата" което често се чете като "тати" а това е много скъпо обръщение

Тема Re: Попаднах на луда и сляпа женанови [re: nerra]  
Автор El Capitan (vengeance)
Публикувано04.07.12 00:29

Аз си го обясних по подобен начин.
Другата опция е на въпросната майка да и е направена магия за малоумие и късогледство....

Тема Re: Попаднах на луда и сляпа женанови [re: El Capitan]  
Автор nerra (creepy)
Публикувано04.07.12 09:28

Другата опция е на въпросната майка да и е направена магия за малоумие и късогледство....

И този вариант го обмислях, но не знам коя е тая глупава билкарка, която може да му направи магия, би трябвало да знае за непробиваемата аура на Краля и силната вероятност магията й да рекошира и в един момент тя да се окаже с брадавица на носа и цици до пъпа...

Тема Re: Попаднах на луда и сляпа женанови [re: nerra]  
Публикувано04.07.12 13:25

След като премислих нещата на трезво официалната ми позиция по случая е следната:

Макар и да попаднах на луда, късогледа, сляпа, правеща магии от завист жена то няма начин ДОРИ и при тези обстоятелства Крал Блуфен да бъде наричан "ч..." (не мога да го напиша дори). Обяснението е,че тя е визирала един чичак зад мене, който симулираше бутане на лег с дамски тежести, тайно надявайки се да привлече вниманието на турбоманекен като мене!

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 04.07.12 13:27.

Тема Re: баце най-доброто което ти се е случило енови [re: ramlid]  
Автор TCNQ ()
Публикувано04.07.12 14:58

Тема Re: баце най-доброто което ти се е случило енови [re: ramlid]  
Публикувано04.07.12 15:15

Не е възможо! Моят син на 10 годишна възраст ще е на минимум 3 бойни спорта+ щанги! Тоя хлапак само подскачаше като гламав!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.