Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:47 10.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема България - Турция, в Австрия  
Автор HA KOЙ MУ ПУKA ()
Публикувано29.05.12 10:10

На Ред Бул Арина довечера, 21.00 ч., пряко по булсаткомската ТВ+ ще продължим ли нагоре или ще заличим нелошите впечатления от играта срещу Холандия?
Верно, че така и така ще си гледаме европейското от вкъщи, но...идват квалификации за световно))

Според мен, колкото и еретично да звучи, и без да имам особени наблюдения върху много скъпо струващия турски тим, хиксът ще е успех ...

Редактирано от HA KOЙ MУ ПУKA на 29.05.12 10:11.

Тема Re: България - Турция, в Австрия [re: HA KOЙ MУ ПУKA]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано29.05.12 10:32

НА КОЙ МУ ПУКА

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано29.05.12 11:20

Съгласен съм че хикса е успех,не бива да слагаме розовите очила след Холандия,щото така или иначе в края ни "оставиха" да поиграем и вкараме от суеверие

Гледам Любо отново залага на този гений с топката Гаджев.Направо е невероятен с пасовете си назад,все едно практикува американски футбол

Тема Re: България - Турция, в Австрия [re: bobojusty]  
Автор HA KOЙ MУ ПУKA ()
Публикувано29.05.12 13:15

ами като цяло състава му е един малко експериментален, ама....ако е най-доброто, с което БГ разполага....
те холандицте суеверие, ама и ниЙ така: значи след 6 г. пак ще имаме златно поколение

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано29.05.12 16:25

ха дано, тъкмо ще са се пенсионирали "конете дето дърпат каляската", Джиизеса, Валери Лозанова, братя Минчеви,там Сърми,Джуджета,Хичовци и Гаджевци.
Нека бъде нацинала на Г.Миланов,Цветанов,Мицански и т.н. всичко под 22 години.И най-вече да сме със известен,способен треньор,който да поработи поне 5-6- години с тях.

Автор БATE (1gr de coca -))
Публикувано30.05.12 00:58

Не знам как е възможно при толкова много Българи които живеят в тоя район да отидат 100-200 човека,90% от които некви супер сдухани малоумници!
Рязаните ествествено бяха много силни щото бяха повече,некъв потен боклук се засили по едно време ама видя че никой не го подкрепя и наби спирачки.
Все пак беше жалко че толкова малко хора отидоха,наистина националния отбор не вълнува много хората ама само заради резаните карабини трябваше да се изсипе много народ.Все тая ...

Играта ни беше катастрофална но с оглед на изпълнителите нямаше и как да е иначе.
Играч на мача за нас беше Вальо Илиев,след него идват Бандаловски и Манолев.
Останалите бяха просто пълнеж и не знам защо Пенев се прави на ощипан и не извика Мартин и да се опита да убеди Бербатов?!
Осъзнавам че не играха Н.Михайлов,Иван Иванов,Божинов и т.н. но тия които днес бяха на терена не успяха да си подадат 3 точни паса,ако не беше Вальо Илиев отзад отивахме към петорка ...
Приятелски мач - ок!Разбирам че трябва да се експериментира но дано Любо Пенев е осъзнал че лица като Галчев,Бодуров (Много надценен футболист),Занев и т.н. просто или трябва да са смъртни резерви или най-добре да не получават повиквателни.
Стоян Колев?Абе разбирам че има опит и че игра страхотен сезон ама защо спираш развитието на Пламен Илиев за сметка на вратар който си е изпял песента?

Трябва да има и такива контроли но дано вече стана ясно че много от тези футболисти не са за националния отбор,ако ще да играят не в ЦСКА и левски а направо в Барса и Реал!

Тема Един въпрос: [re: БATE]  
Автор HA KOЙ MУ ПУKA ()
Публикувано30.05.12 08:03

Защо Марто Петров не е повикан? Контузен ли е, отказал ли се е ?...
А Ники Михайлов защо не пази тези два мача? Все пак той е титулярния вратар....

Тема Re: Един въпрос: [re: HA KOЙ MУ ПУKA]  
Автор БATE (1gr de coca -))
Публикувано30.05.12 18:24

Михайлов е 'контузен' откакто потроши джипа на баща си.Истината е че има нещо което не трябва да знаем ... или е карал пиян,или дрогиран или е бил с хора които не трябва да са там :)

За Марто нямам отговор!Пенев ако следва някаква логика,то Божинов въобще не трябва да бъде викан.Божинов за мен олицетворява думата 'регрес' докато Мартин дори на тия години си е фактор в Болтън.

Имам чувството че Мартин не се разбира с Пенев,иначе не виждам никакъв смисъл в действията на Любо.Разбирам да имаме някакъв заместник,някакво остро крило ... ок,да даде шанс на новия ама в България има само един футболист който МОЖЕ ДА СТАНЕ като Мартин и той се казва Симеон Райков,резерва в левски!Пълен абсурд ... Райков резерва в левски,Сашо Тонев беше резерва в ЦСКА,откакто отиде в Полша прави ебаси мачовете и вкарва ебаси головете.И ако сега някой ми каже че имаме добри треньори в ДЮШ .... впрочем ако левски трансферира Райков някъде на запад ловя бас че до 3-4 години тоя ще ни е основен футболист!

Ще видим,но снощи малко се разочаровах от някои футболисти ...

Тема Re: Един въпрос: [re: БATE]  
Автор HA KOЙ MУ ПУKA (Жега)
Публикувано30.05.12 22:20

За Ники не знаех, че така стоят нещата, хм, играе ли в Твенте? Въпреки че те май са почивка.
За Марто - думи нямам, той винаги е бил лъвът в националния, заедно със Стилян, жалко че и двамата ги няма, имат какво още да дават. Виж за Бербо-може да се спори там, но секи има право на нов шанс.

Ами - остава да видим, не знам август имаме ли мач, но ... на есен с песен срещу Италия.....Зор ще е!

Тема Re: Един въпрос:нови [re: БATE]  
Автор TCNQ ()
Публикувано30.05.12 22:51

Много си интересен - Пенев познава много добре качествата на Мартин, и именно в контроли трябва да види алтернативите и какво идва отдолу! Признавам, че състава ме изненада, но това са контроли!
Райков имаше операция, но явно не си запомнил. Но за треньорите си прав.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.