|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Пенев, Блу, Капитане
|
|
Автор |
Vendome (Duke) |
Публикувано | 20.04.12 20:18 |
|
Кой се прояви?
| |
|
Ти се смееш ама днеска ми написаха фиш за паркиране върху тротоар и след 10 мин спорене с катаджиите +заплахи от моя страна и реплики "вие знаете ли кой съм аз бе" им дадох пари, но препоръчах да ги инвестират в хранителни добавки!
Иначе тая глоба е нищо, един приятел на баща ми преди неколко години му писаха 600евро италианци и 800евро французи (или беше обратното) на тунела Мон Блан,че беше понастъпил един ГЛ.
| |
|
Отричам да имам нещо общо.
Аз съм спокоен и умерен шофьор, най-много към Пловдив съм карал с 220...най-много...
| |
|
Охохохохо копеле,какво ми се случва тея дни-оня ден едни келеши за малко да ми извадят оръжие,начи караме накъм Ботевград и съм и дал да кара тя и то детето играй му са и настъпва нали, ама малко по-рано отколкото требва и точно е там след Богровите малко преди да почне магистралата,ооопс...са да е карала макс 110 не повече в момента деазнам и онея идват,ала бала излезте от колата и излиза тя и тръгва към патрулката и аз много ясно нема да я остава сама да се оправя излизам и аз да им задам точно същите въпроси "Вие знаете ли кой съм аз бе" и онея копеле ми казват ВЕДНАГА да се върна в колата,защото представи си това се ПРИЕМАЛО КАТО ЗАПЛАХА....йхахахахаха.....еми аз нали ТОЧНО ЗА ТВА идвам бе.. ииии ВЪРНЕТЕ СЕ ВЕДНАГА В КОЛАТА и аз:НЕМА ПА...и онея копеле,ако щеш вервай почнаха да се пипат по макарови ли са там кво са дето им дават и раутата зе да отива на сериозно и аре върнах се аз в колата и седам и след 15 минути тя се връща и аз: кво стана бе? Еми вика,питаха ме КВО РАБОТИШ, дадох им пари и сме ОК.....заеби....хахахахаха...
| |
|
Изверги. Ебахти джунглата.
Такива убийци веднага трябва да се вкарват в затвора.
| |
|
В цивилизованите страни ако имаш нахалството да излезеш от колата докато са те спрели, полицаят веднага ще извади пищова. Естествено че е заплаха, ама там където живееш са свикнали да не уважават закона (т.е. цивилизацията).
| |
|
Естествено, че е в правото си да бъде свидетел на действията на органите на реда. Какво нещо скрито или тайно ли имат да правят с нея? Аре аман от полицейщини...
| |
Тема
|
глупости кви полицейщини без
[re: Dakota]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 21.04.12 04:41 |
|
хората си изкарват заплатата децата им гладни ли да стоят бе
| |
Тема
|
хахахаха барали са се за кобурите а ти си
[re: El Capitan]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 21.04.12 04:44 |
|
се притеснил дали кобура дали другаде
| |
Тема
|
пенев трябва да е бил както си мълчи
[re: Vendome]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 21.04.12 04:51 |
|
на мен два пъти ми се случва все там да ми викат
- намали бе! не ги ли виде?
- кой да видя бе ?
- катаджиите ! искаха да спреш
и гледам аз в огледалото некви светкат с фенери там отзад в далечината
ама вече не правим така
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|