Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:32 04.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за всички, които празнуват осми март:нови  
Автор ChristianVieri (1.CSKA)
Публикувано07.03.12 22:40

апомням, че този ден не се отбелязва никъде в европа с изключение на бившите старани от соцлагера, включително и Източна Германия. Както огледало на комунизма, този празник отъждествява в рамките на един ден всички жени като едно цяло, като по този начин приравнява женското съсловие с едно стадо, всеки член на което има право един ден в годината да се нарече човек. Абсолютна подигравка, въведена от комунистите наглеци. В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ИМА ДЕН НА МАЙКАТА

Тема Re: за всички, които празнуват осми март:нови [re: ChristianVieri]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано07.03.12 22:57

А кво прават тези дето не са майки, но пък м се иска да получат букет с цветя с цел улесняване свалянето на гащите.

Глей по-ларж на тея неща...

Е го е Тейо вкарва четвъртия за Барса,живота е хубав...

Тема Re: за всички, които празнуват осми март:нови [re: El Capitan]  
Публикувано07.03.12 23:06

ми брато, подарявай всеки ден букет с цветя или каквото и да било, внимание, а не един ден в годината само, това е парадокса:)
w интерес на истината днес очаквах Барселона да паднат и стисках палци за съседите от Леверкузен, но си останах само с очакванията. Логично би било един цигaнски отбор, какъвто несъмнено е барселона, да загуби поне с три гола разлика от Балaк, Кислинг и компания- спонсрирани от Bayer, които могат да закупят цяла Испания барабар с Каталуния s днесвните си джобни. Обаче във футбола за съжаление стават изненади, топката е кръгла и е от женски род, както знаем всички:)

Публикувано07.03.12 23:14

Това е абсолютен факт и истина!
НО!
Те си се кефат кат си знаят че си имат некъв техен ден,що да им го зимаме?

Публикувано07.03.12 23:22

ми да си го празнуват, аз даже бих предложил всеки месец един ден да е специално за жената, но не точно 8-ми март- щото това ми навява комунистически спомени. Един ден,в които краварки, текезесарки, преизпълнили "петилектата" бяха издигани на пиедестал за сметка на българската лекарка, юристка, учителка, въобще интелектуалка, абе един вид унижение. в комунистическа България простите хора, "пролетариата", винаги са були поставяни над интелигенцията. В днешни дни картинката се е видоизменила, но каот се замисля, не се е променила дълбоко в корените си, което охлажда оптимизма и акто бумеранг сялаш напомня за миналото...а това трябва да се промени, лека полека. темата е много дълбока, 8-ми март е само един повод д аизкажа мнение и принципна позиция ...

Автор пeтльo (неетичен)
Публикувано08.03.12 07:12

mnogo mydrost bace, i az mislq che vseki praznik, karasht jenite da se razpuskat i raznejvat malko poveche i kogato imash gore-dolu gotov jest, s koito da im predizvikash usmivkite i svalqneto na gashtite v po-kysen chas, si e edin mnoo hubav praznik...

p.s. abe da si vyrna li fonetikata ili da si dyrja na inat bds dokato q naucha?

Тема Re: за всички, които празнуват осми март:нови [re: пeтльo]  
Публикувано08.03.12 10:10

Идеален си така,сичко ти се разбира,нема се притесняваш!

Автор Пpинц Top (ентусиаст)
Публикувано08.03.12 19:35

аз в живота празнувам само един единствен празник- всяко едно качване на по един см в бицепса!

Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано08.03.12 21:14

Никакъв соц копеле, и аз така мислех. 8-ми март е международен ден на жената. И идва от Америка (както и сифилиса ), комите са го гепили.

Редактирано от TheExorsist на 08.03.12 21:15.

Автор kodjaian ()
Публикувано08.03.12 23:56

Поредното доказателство за испанския футбол

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.