Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:37 03.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нов съннови  
Автор petkuvoevoda (тракторист)
Публикувано06.03.12 14:29

По едно време споделях сънищата си в психоанализата, обаче там никой нема потенциала и капацитета на тукашния клуб да ги разбере, затва оттука нататъка като сънувам нещо озадачаващо ше го споделям само с вас.

Отново сънувах г-н Пазийски /протокола на екс президента Първанов/
Моментално атачвам първия сън, отпреди доста време, за да се потърси евентуално логическото продължение и обвързанос с втория. Мисля, че съм го разказвал и тука, обаче не ми се търси за линкове...

Сън №1
Сънувам, че с една от Търново сме на некъв изпит. Изпита/странно като всеки сън/ се провеждаше в президентството. В изпитната комисия /странно защо/ беше г-н Пазийски /от щаба на Първанов/.
Седим ние с оная от Търново двамата - тя се притеснява за какво ше и се падне, аз я успокоявам.
Изведнъж както си чакаме в коридора по радиоуредбата некъв скърцащ глас съобщава:

"Уважаеми граждани, последните жители на София са евакуирани и атомната бомба ще бъде взривена до минути"

Тук подробности не помня, но идеята е, че поради несправяне със свинския грип от НАТО са взели решение да взривят София - да бъде ограничено огнището на заразата.

Влизаме с оная от Търново в залата за изпити - вътре нема никой.
- Евакуирали са се изродите - казва ми тя и започва да плаче.

Аз се сещам, че в подземията на президентството има противоатомно скривалище, хващам я и я задърпвам надолу...
Няма никакви хора никъде - гробна тишина.
Стигаме до скривалището, а оная от Търново започва да се ядосва, че херметизацията на вратите е изгнила. Избутвам я почти насила вътре и залоствам.
Буквално след секунди се чува некъв тътен навън и двамата избухваме в сълзи.

Секи си реве за нещо, а и е нормално се пак. Паднала е атомна бомба.
В укритието нема никой, освен нас двамата, което автоматически ме прави глава на семейството. Откривам в некъв килер некви ръждясали консерви РОПОТАМО, КОПЪРКА и ПАСТЕТ АПЕТИТ и започваме да изчисляваме за колко време ше ни стигнат запасите.
Отваряме първата консерва - отвътре излизат червеи, които определено приличат повече на тении и глисти, отколкото на дъждовни червеи.
Оная от Търново отново започва да плаче.
Положението е пълна безизходица. Решаваме да се ебем докато се дехидратираме. Идеята ни е щом се почустваме достатъчно зле да излезем навън. Понеже сме в епицентъра, предполагаме, че след атомната бомба, радиацията е достатъчно силна за да ни убие за минути.

Ебеме се много сериозно около ден и половина. Дехидратираме се. Първо аз, след около половин час и оная от Търново.
Хващаме се за ръце и излизаме навън. Отваряме вратата, а от вън г-н Пазийски ни сочи с пръст и ни се хили като пача:
- Абе вие сте ебати балъците...как се вързахте.....
Видимо всичко си е наред. Цум си стои, Шератон, Църквата, Фонтана - сичко си е на място. Немало е бомба.

- Ама къде е бомбата. Чухме ебати силния тътен! - възмущавам се аз.

- Вижте бомбата - отвръща г-н Пазийски, а от караулното на Гвардейците излиза г-н Първанов с една тенекия от сирене и желязна маша. Удря по тенекията и звука, който се разнася много наподобява тътена на атомната бомба, който чухме в укритието. И Президента ни се хили също.
Оная от Търново отново се разплаква:

- Боже, ако съм забременяла кво ше правим сега....

Сън №2

Сънувам, че г-н Пазийски ме гони в кръг около Народния Театър, за да ме награди с неква статуетка. Аз търча като откачен и му дръпвам сериозно, обаче наивно отхвърлям идеята, че може просто да спре, да ме изчака да врътнем още едно кръгче и да ме пресрещне.
Така и става.
Изкача пред мен, все едно от нищото и вика:
- За кво бягаш? Кво искаш?
Аз, останал без въздух почвам да му крещя в лицето:
Искам зелена салата!
Зелена салата, агнешко печено и пет-шес кисели бири!Искам да се пльоснем с омазнеа уста до некоя река под некоя шарена сенка и да му ударим една пъдарска дрямка...Слънчевите петна да ме галят по клепачите, а аз в отговор само да премлясквам и прохърквам...
Ей тва искам!
Може и да размазвам комари по гръдния си кош...ако дойдат...ама нема да станем, докато не ожаднеем за следващата бира, разбра ли бе гъз- ей тва искам!

ФК Дядо Мраз ви поздравява

Тема Re: Нов съннови [re: petkuvoevoda]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано06.03.12 15:08

Прочетох с интерес и двата ти съня/сънища. Всъщност не знам кое е правилно да се каже от двете, но какво значение има това, при положение,че образованието ми е толкова серизоно,че хора с черни лимузини и всъдеходи ме прегръщат и поздравяват като се видиме по фолк клубове или някъде другаде!
Според мене и от двете истории става ЯСНО,че ти се въртят магии на дребно от отритнати жени. Изводът е само един: ПАЗИ СЕ ОТ ПРИЯТЕЛКИ!

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 06.03.12 15:08.

Тема Re: Нов съннови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Публикувано06.03.12 15:45

Знаех си ,че единствено тука може да получа адекватни отговори.
Благодаря!
За магии немам спомен некой да се сети от психолозите.
Навиваха ме да си направим клизма, доколкото си спомням

Автор Пpинц Top (ентусиаст)
Публикувано06.03.12 15:57

Пази си подмишниците!

Автор Koцeтo ((пишман коце))
Публикувано07.03.12 11:30

Нямам нивото на компетенетност на проф. Guzman, но да споделя аматьорски - помня първия сън с Първанов с тенекията и тогава се хилих като разпран. Вие сте ебати балъците, как се вързахте.

Сън-шедьовър е!

Тема Re: Нов съннови [re: Koцeтo]  
Публикувано07.03.12 14:38

Шедьоврите обикновено са прости неща. Като съня за Бисер Киров, например -
Този сън е сънуван малко след съня за атомната бомба

Сънувам аз Бисер Киров на неква масонска сбирка.
Разхождаше се с пълна чиния баклава и се правеше, че не разбира български. Всички много се притесниха и настана суетня за да му намерят преводач. Не успяха и вместо това мудонесоха едно рохко яйце в поднос.
Изяде едно рохко яйце и започна да пее като надишан с хелий - неговите си песни, само че на некъв странен език...най-много приличаше на иврит.
Две малки момченца се разхилиха и веднага ги изгониха от залата.
Тогава и аз не издържах и също се разхилих. Изгониха ме и мен.
Последното, което си спомням от тоя сън, е че навън уговарях момченцата да се изсерат в шапката на Бисер Киров.

Тема Re: Нов съннови [re: Пpинц Top]  
Публикувано07.03.12 14:42

От какво?

Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано07.03.12 15:07

БУАХАХАХАХАХАХА....

Бате Петку,ти си сюрреалист копеле, поне 4х60 да дръпнеш тая година ти пожелавам!

Автор Koцeтo ((пишман коце))
Публикувано07.03.12 15:08

Бай Красьо Мандраджията от Триград разправяше за група софийски ученици: "Брали гъби, яли, ама като не ги познават? Всичките изцъклени вечерта. Хубаво, че накарах Минчо (син му) да се изпикае и им дадох да пият, отърваха се децата.". Откъде да знае добрия човек, че учениците не консумират сърнели, печурки и други ядливи горски дарове?
Та и ти, Войводо...бе да не би тогава да си се отбил за гъби след риболов? Много странна поредица съновидения. Да се сънува Бисер Киров си е тежка патология!

Редактирано от Koцeтo на 07.03.12 15:09.

Тема Re: Нов съннови [re: Koцeтo]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано07.03.12 15:12

Предполагам че ти е известен любопитния факт как лапландците се друсат с червени мухоморки,но все пак нега го споделим и с по-широка аудитория.

Основния момент е,гъбата да НЕ СЕ дъвче,а да се гълтат цели големи парчета. В този случай човек не се отравя а получава ЛСД-подобни халюцинации.

Интересното е второто откритие в тази връзка:че ако пиеш урина от вече надрусан, и ти се надрусваш.

Не се наемам да гадая как е направено второто откритие...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.