|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
С шала на кой отбор бихте желала да го обеся при завръщането си там?
Че защо да го бесим? Мъжете на тези жени имат хоби. Жените на тези мъже също са си намерили хоби. Happy end.
Кои са трите ви любими футболиста? Но тук искам две класации: едната по красота, а втората по умения.
Красив мъж, който няма умения, как да задържи вниманието на една уважаваща себе си жена?
| |
|
Нека да ти кажа едно нещо от кухнята, да те въведа един вид. Момчетата тук са на принципа око да види, ръка да пипне. Не ги ли зашеметиш с пет точни прогнози, които те самите никога не са си представяли, че ще излязат, хич и няма да ти подадат никакви топки.
| |
|
Аз услуги не обичам да правя. Особено на други хора. За непознати - дума да не става. Самарянка не е второто ми име.
Когато направя жест, очаквам след това той да ми се върне.
| |
|
Не ме интересува никъв Дебелеч в момента.Ние бихме с дузпи на финала и яз ше лъскам цяла нощ!
| |
|
Не бе, ти не ме разбра. Кога го мразеха повече, в Ман Ю или в Реал?
| |
|
абе как може да се занимавате с глупости, немате ли си сериозна работа се чудим, сериозни ангажименти? големи хора...
| |
|
това за джонито нещо като цена ли требва да го разбирам
| |
|
Е аре па ти ше го кажеш, ти нали беше сериозен доктор...
| |
Тема
|
Re: Eden Flamingo и футболът
[re: Vendome]
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 26.02.12 22:13 |
|
Обикновено съм много мнителен и втори/трети никове много бързо ги разбирам ама в случая мисля, че не е никакъв втори ник няма да казвам защо, просто така мисли дявола... ;)
| |
|
Историята е сходна с моята, само дето не станах от Левски като баща ми
изявление едно: лошо, това си е проклетия до гроб :))
изявление две: много мило, да съгласен съм, само дето аз познавам жени, които са болни фенки на тази игра и страдат и се радват повече и от някои мъже, които ужким са фенове. Е, в това отношение ни водите, защото ние трудно ще седнем с вас да гледаме Би Ти Ви Лейди (примерно) :)
въпросът ти всъщност е една антиреклама за този клуб ако се сещате... -)
иначе не мога да ти отговоря и едва ли някой може, на подобно поставен въпрос освен да има сипване с черпака ;) сядаш и гледаш, това е!
Футболът си е най-големия социален феномен, факт.
Изобщо от някакъв спорт интересуваш ли се сериозно?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|