Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 24.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум.нови  
Автор ALEXDGREAT (kola)
Публикувано06.10.11 12:57

Един от хората, който градеше новия свят си отиде. Един човешки гений. Историята ще го помни вечно. Да почива в мир.

"almost everything – all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.”

Steve

Тема Re: OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум.нови [re: ALEXDGREAT]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано06.10.11 19:40

Мир на праха му. Беше един от великите в бизнеса и обществото изобщо.

Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано06.10.11 20:06

R.I.P.

От смъртта на Васил Илиев насам не съм бил толкова тъжен....

Тема Re: OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум. [re: ALEXDGREAT]  
Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано06.10.11 20:14

R.I.P.

Great man, great mind!

Автор Keanu (777)
Публикувано06.10.11 21:07

Лека му пръст на човека!

Ще си позволя да изкажа своето мение за него - въпреки, че някои го смятат за бог за мен не е най-големия.
Епъл не успя да се наложи на пазара на PC и в повечето случай беше номер 2, но естествено това не намялава заслугите на Стив. Въпреки, че както някой беше казал - не е само негова заслугата, защото много народ е работил над тези проекти а не сам самичък да е стоял в мазата си набивайки код като изоглавен.

Но все пак, той има най-голямата заслуга за прехода от големите сървъри към персоналния компютър:

Първия персонален компютър - Apple II, 1977-та година
Първия меню базиран графичен потребителски интерфейс - Apple Lisa, 1983-та година (Бил Гейтс го взима като идея от Macintosh и го пуска като Windows 3.0 чак през 1990-та година)
True Type Fonts - Apple Macintosh, 1984-та година

Редактирано от Keanu на 06.10.11 21:14.

Тема И Аз да си не е лошо!нови [re: ALEXDGREAT]  
Автор Пpинц Top (ентусиаст)
Публикувано08.10.11 06:20

Правете и на мен комплименти

Тема R.I.P.нови [re: Keanu]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано08.10.11 10:48

+ мишката

поклон пред хората които променят света

Тема Re: OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум.нови [re: Keanu]  
Автор TCNQ ()
Публикувано08.10.11 11:59

Съгласен напълно, американизираното общество винаги е имало нужда от герои, някой, който да издигне на пиедестал и да служи за позитивно нарицателно!
А всъщност екипа прави успеха!
Стив Джобс несъмнено е човек, оставил ярка диря в края на ХХ и началото на ХХI век!

Тема Re: OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум.нови [re: TCNQ]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано08.10.11 15:51

Не съм съгласен, хорат винаги са имали нужда от герои, много преди да имаме днешното общество.

Тема Re: OFF: Отиде си Стив Джобс. Велик човек - велик ум.нови [re: Vendome]  
Автор Prototype Iblis (-----------)
Публикувано08.10.11 16:08

за нуждата от герой си прав да не си съгласен, не е "мейд ин юесей", а за другото за колектива също ли не си?

ПС: Хубава тениска

, само не ми стана ясно по-принцип що оригинала, не маймунското лице, го митологизираха. М/у другото това е доказателство че не само "американизирано" общество си търси "герой"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.