Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 11.05.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Димитър Резерватов след мача :нови  
Автор The MainiatoR (lounge & chill)
Публикувано02.09.11 23:25

пред насъбралите се журналя пред националния стадион, весел, щастлив и ухилен до уши, на въпрос "какво мислите за мача ?"

- Хъ....ми това е АНГЛИЯ !!!

ДАТЕЕБА МАЙКАТА ПРОСТА , ПЪРВИ ПЪТ !

след малко ..следва въпрос....не изпитахте ли някаква тръпка докато гледате националния отбор ?

- Моята тръпка е другаде !

КЪДЕ БЕ,НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА ЛИ...ДАТЕЕЕБА МАЙКАТА ПРОСТА, ВТОРИ ПЪТ !

Тема Re: Димитър Резерватов след мача :нови [re: The MainiatoR]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано02.09.11 23:26

Бербата е виновен за загубата спор няма...

Тема Re: Димитър Резерватов след мача :нови [re: бaй Moмчил Beлиkи]  
Публикувано02.09.11 23:34

не бееее.ти чу ли и другото..
от Пруци бил видял само хубави неща , а се отказал заради Лечков !

е, кажи ми има ли такава путка друга на земята ??!!
аз не се сещам,честно !

Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано02.09.11 23:36

абе каза и някои верни неща... позволи си малко повече приказки, което определено ще даде доста хляб на журналята тези дни...

Всъщност това, което казаха тези от интервютата след мача, май бе най-интересното в тази футболна вечер на Националния....

Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано02.09.11 23:41

Абе баце, нещата са толкова в батака. Безлична, слаба, некадърна игра, добре че играхме срещу Англия, а не срещу Холандия, че мача отиваше към 11.

Съпорта на трибуните мизерия. Никой. Дори едно Кур за БФС не се чу ебаси. За оставки да не говорим. Тотално безразличие...

И при цялата тая картина ти си се хванал за думите на Бербата?!?

Автор bluefan (БИГОРЕКСИК)
Публикувано02.09.11 23:43

На тоя боклук му се обръща прекалено много излишно внимание. На кой му дреме какво мислел той за мача?! Ясно е,че е дошъл тука да проси внимание след като вече и насраната му физиономия от резервната скамейка не е интересна на никой на острова.

Животът е болка, от която мога да те лиша

Редактирано от bluefan на 02.09.11 23:44.

Автор tonzosjustice ()
Публикувано02.09.11 23:48

след малко ..следва въпрос....не изпитахте ли някаква тръпка докато гледате националния отбор ?

- Моята тръпка е другаде !

Повече за мен този не съществува. Като не ти пука кво правиш в България бе да ти ебем пичката лелина??? ПР ли идваш да развиваш? Хленчи, че Лечков му е виновен да се отрече от БГ фланелката. Само мека душа може да се откаже по този начин. Но айде да речем, че всеки си има право на избор да спре с национала в даден момент. Но да кажеш, че нямаш тръпка никаква на В.Левски даже надмина Пеневската дивотия с да духаме сумата. Пълен нещастник!!!

Редактирано от tonzosjustice на 02.09.11 23:48.

Тема Re: Димитър Резерватов след мача :нови [re: бaй Moмчил Beлиkи]  
Публикувано02.09.11 23:49

баце, сисгурен съм,че това лайно си прави сметки и то да управлява някой ден Бг футбола !
и ще управлява по-зле и от перукан, бъди сигурен
просто щото е лайно без мнение и реално ще управлява Данчев
това ме притеснява най-много
че се вижда като алтернатива

той, другата безгласна буква - стилян.....и другия петров , от враца
това ме ужасява най-много ..да не вземат да си повярват,че са адекватна алтернатива , като окачат калеврите на пирона (сори за клишето, ма не мога да мисля в момента)

не казвам,че Перуци трябва да остава..дори напротив
вече е фатално късно дори ..пораженията, които нанесоха са много тежки..
но съм на мнение ,че трябва със закон да се забрани на бивши футболиШчета , да си помислят за управление

ще тръгне футбола ни само когато го поеме мениджърски екип .....ДОКАЗАН
дотогава , ще ядем големия ..сега от Англия, после и от Малта

направо съм потресен от наглостта на Резерватов , батенце..ако не го виждаш и усещаш сам, аз нямам какво да добавя...
националния ти отбор (без значение кой го управлява) да е размазан от една от най-бледите Англии в цялата им история, а ти да се хилиш като улав пред камерите....не знам ..трагедия

Автор ALEXDGREAT (kola)
Публикувано02.09.11 23:52

Явно не можеш да схванеш, че човека искаше да каже, че тръпката му е вкъщи. Семейството и детето му. Най-нормалното нещо на света.

А на първия въпрос какво да каже - че нашите са най-големите некадърници , боклуци и чалга трупа ли...

Тема Re: Димитър Резерватов след мача :нови [re: ALEXDGREAT]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано02.09.11 23:54

Тръпката му е да стои резерва в Юнайтед, за да не го псува никой по трибуните или никой журналист по медиите, щото просто не играе.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.