| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Ясен ли е Гонзо? 
 | 

|  
| Автор | 
jdefoe (седалкотрошача) |  
| Публикувано | 26.02.11 22:41 |  
             |  
           | 

Такъв въпрос ми зададе един приятел след мача. Аз бях уверен, че след високомерните изказвания в последно време, и с титана Митрев на вратата не ни се пише нищо добро. Свинете играха доста силно, Платини показа техника, бориха се чудесно за първа топка. Аз не знам какъв е бил смисълът да се правят лагери на майна си в Кипър и Турция, при положение, че за този половин милион лева, платен там, могат да се купят поне двама сърби, които просто НЯМА НАЧИН да са по - слаби от тотално неадекватните Грийн, Милиев и Минев.

Специалната ми дума е за този идиот с плитките. На всичко отгоре него го определиха за класен футболист - О, Господи. Днес бе чудесен, няма спор. Не видях ни от него, ни от КОЙТО И да е играч поне едно отиграване с глава, не видях нито един изстрел, центриране, нищо.

Принципно слаб играч като Жоазиньо сега си пролича, че ужасно липсва. Да не говорим за Зе Соарес, който на фона на тия е направо като Марадона.

Още нещо. Генов трябваше да изгони за пореден път абсолютно безхаберните Гаджев и Минев - направиха ги пияни моркови, и те от безсилие ритаха като бесни. Срам ме е от такива идиоти, макар че аз си гледках мачлето у дома, без да се излагам на негативната агресия от трибуните.

И друго. Ако се поставя на мястото на публиката на свинете, това ще е ужасно. Бих си платил билета, и да дойдат полицаите да ме изгонят, при все че бих си седял мирно, само защото 100 идиота отдолу са безчинствали? Не, не беше правилно!

Да се ходи на този мач е все по - голям мазохизъм. А днес за пръв път от много време видях поне 12-15 хиляди наши фенове. Браво на Гонзо и Ясен, те определено ги зарадваха. След само 26 години.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Ясен ли е Гонзо? 
[re: jdefoe]
 | 

|  
| Автор | 
SlNNER (Dark RED) |  
| Публикувано | 26.02.11 23:07 |  
             |  
           | 

БЛАГОДАРЯ!!!
  ДНЕС СИ ВИ БИХМЕ КАТО МАЧЕ У ДИРЕК ВЪПРЕКИ ПОЛИЦИЯТА!!

Иначе СТРАХОТНО  мнение, дано има повече такива.Дори когато пада отборът ти!

ОСТАВКА ЗА УРОДИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ!!!

САМО ЦСКА
  31x1

САМО ЦСКА

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
Kpюшo (Людовик Маривон) |  
| Публикувано | 26.02.11 23:16 |  
             |  
           | 

Браво, Жорка, прав си по всички параграфи!

|   |  

| 

|  
           | 

Ставай един от нас бе

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
Vendome (Duke) |  
| Публикувано | 27.02.11 09:55 |  
             |  
           | 

Едно нещо е ясно след този мач - в пълна степен лъсна некадърността на Гонзо и Пловдивската Джанини. Иначе аз мача го гледах до втория гол, след това нямах желание да си губя времето с глупаците в синьо.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     ша та оставим потънал в сълзи аре 
 | 

|  
| Автор | 
ramlid (преобразен) |  
| Публикувано | 27.02.11 12:04 |  
             |  
           | 

кур за лефски 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Терористите в Г! 
 | 

|  
| Автор | 
TCNQ () |  
| Публикувано | 27.02.11 12:30 |  
             |  
           | 

Извинявай, но полицията реагира напълно адекватно! Защо преди 25-30 години нямаше такива идиотщини, защо в Европа също няма и сега? 
 Защото пич, такива терористи нямат място на стадиона!!! И е редно да ги пребиват, да ги вкарват в затвора! 
 Как да има публика на стадиона, като не си сигурен дали няма да ти метнат камъни по главата? Като видях сега репортажа по бтв се замаях - ами тези железа и бетон могат да убият човек!!! И защо да не ги изкарат от сектора - 100 хулигани ли нахлуваха в Ловеч и Севлиево? 
 И как ще изкарат 100 човека? Нали онези по-отгоре ще мятат по тях? 
 А бе те вече и в А-сектор се напълни с друсани и пияни олигофрени, а какво остава в агитката?
 Сега е хубаво наистина да осъдят тези 100 кретена! 
 За пръв път българската полиция действа по европейски!

|   |  

| 

|  
           | 

Май нещо си се здраво превъзбудил - нямало в Европа, айде де. Само преди година-две за една от купите в Англия мачът между Милуол и Уест Хям завърши с такъв кански бой извън стадиона и в самия квартал, че Бейрут им се стори на английската полиция като коледна приказка. Не толкова отдавна на празен стадион се игра Аякс - Фейенорд пак заради изтъпления. Фейенорд в ЕКТ ги наказаха заради един мач с французи, дето стана якото меле. Във Франция пък ПСЖ - Олимпик Марсилия да ти припомня ли какво става и как единият отбор изкара младежка формация, защото не пуснаха гостуващата агитка?

Мисълта ми, ако не си я схванал, е че мерки се взимат ПРЕДИ дербито. Тогава се хващат тия 100-тина хулигани (дето всъщност са 20-тина, другите без тях нищо няма да правят), викат се на справка в управлението и толкова - абсолютен мир настава. Полицията вчера действа идиотски, защото можеше да предизвика такова меле, че да се изпопребият сума хора - в "Г" на Герена не са отишли само лумпени, ами и нормални хора, защото нали не си представяш как нормални фенове на ЦСКА ще идат в по-удобните сектори и ще си подкрепят отбора? Така че полицията заслужава пълно разжалване, защото толкова години не си върши работата като хората, не задържа опасните елементи от двете агитки по време на мачове и не прави истинско претърсване за всякакви опасни предмети ПРЕДИ да влезат хората на стадиона - само се подпира Ушев на палката си и гледа страшно, те тва е.

п.п. Откъде са се взели тия камъни и желза на стадиона? Кой е виновен да ги има? Последният път като ви ходих на стадиона, при това не в "Г", а във "В", си срязах крака на едно желязо между седалките, щото толкова е и стадион това - Ледо го е писал и в "ЦСКА". Като няма железа и камъни по клетките, няма да има и какво да се мята. Като има полицаи да претърсват наистина, няма и какво да се вмъкне. Обаче на всички е ясно, че на куките не им дреме и грам, по-точно на шефовете им. Щото следващият път това ще се случи с "Б", тогава да видим колко "по европейски" ще говориш, че действала полицията ...

|   |  

| 

|  
           | 

В този смисъл (почти):

Мисля че това обръщение заслужава адмирации. Защото наистина утре нещата може да са с обратен знак.
  Dear Chelsea FC. There is no 28 day money-back guarantee.

|   |  

| 

|  
           | 

такъв кански бой извън стадиона 
 Толкова по коментара, надолу не чета

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |