Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:18 12.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Честито на печелившите!нови  
Автор RlCHARDLONG (Лицензиран)
Публикувано31.03.10 18:57

Берое - чурбата 1
Поморие - Миньор 1
Етрополе - Славия Х
Калиакра - Черно море 1?

Със 100 лева - милионер! Да живее тотото:)))

Тема Да,бе,по 1 време зех да гледам календарчето.нови [re: RlCHARDLONG]  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано31.03.10 19:22

Помислих, че е първи април, ама не, още си е март. Куууууууууууур за цеца, але, але, алееееееееее!

Тема Re: Честито на печелившите!нови [re: RlCHARDLONG]  
Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано31.03.10 20:39

Сега якото е,че като Локо София, Латекс и още 2-3 отбора опнат чорбарите ше играеме в ЕКТ вместо тях.
ОТНОВО

СВОБОДА ЗА ТИГЪРА МАРТИ

Тема Честито баценови [re: bluefan]  
Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано31.03.10 20:48

Честито на левскарите. Берое не само ни изхвърли от купата, но ни изхвърли и от Европа. Имаме някакви смешни точки преднина пред Подуене, но какво от това. Ние тази година можем да вкарваме само на Своге, а тепърва ни предстоят загубите от Литекс, Локо Сф, Черно море и равни мачове като гости от рода 0:0. Левски има много по-лека програма. Отделно Левски ще се стегнат и ще започнат само с победи. А ЦСКА ще налее тотално гипса. Отделно Левски са ни стопявали много по-голяма преднина. Да, Левски са също зле, но имат лесна програма. Гонзо може да е всякакъв, но преди всичко е мъжкар и ще ги стегне.

Гледам сега по форумите нашите се заяждат с левскарите, че Левски вече е извън Европа след загубата ни в Стара Загора. Аз съм на противното мнение с оглед програмата до края на шампионата. Добавям голямото напрежение сред футболистите, активният бойкот срещу бавенето на заплати, конфликта между българи и чужденци.

Тема Re: Честито баце [re: tonzos_justice]  
Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано31.03.10 20:50

Еми и двата отбора сме с провалени сезони сега единственото нещо остава битката за евротурнирите. Тва да ми го беше казал некой преди години...

А ние наистина имаме по-лесни мачове до карая, но все пак ше има драма поне тва е сигурно=)

СВОБОДА ЗА ТИГЪРА МАРТИ

Тема Re: Честито на печелившите!нови [re: RlCHARDLONG]  
Автор falkenbach (ракия по пладне)
Публикувано31.03.10 20:51

ебаси сезона! незнам дали е падение или не, но е факт, че или нивото спадна яко или се продава яко.

Тема Re: Честито баценови [re: bluefan]  
Публикувано31.03.10 20:55

Гледам, че си писал за мача ни с Миньор. Бях забравил, че имаме гостуване в Перник и ако този мач се играе ще ни плескат здраво. Честно казано не помня кога за последно имаме победа като гост.

Тема Re: Честито баценови [re: tonzos_justice]  
Автор Vendome ()
Публикувано31.03.10 21:00

Пак ли си на пораженческа вълна.

Тема Re: Честито баценови [re: Vendome]  
Публикувано31.03.10 21:03

Ако ми кажеш кога за последно има ЦСКА победа като гост в България може да прескоча в друго измерение баце. По-скоро съм реалист.

Тема Re: Честито баценови [re: tonzos_justice]  
Автор Canary (On The Ball)
Публикувано31.03.10 22:22

Той има предвид, че като ти говорим, че сте умрели и нищо няма да направите, ти вече смяташ къв жребий ще се падне за ШЛ!! Не се научихте ,че като се купуват играчи на килограм и се сменява треньора на 6 месеца, успехи НЯМА!
Ма къде мозък у пернишките боклучари!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.