Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 14.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалиганови  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано04.02.10 09:33



Зимате неколко тона свинска пача (намира се в огромни количества около село Панчарево), сипвате я в Турция, добавяте неколко кила румънско царевично джудже и я варите на бавен огън неколко седмици, като бъркате много здраво, за да зе стане на топки, а да си държи нормалната путкенска форма! След тва доварявате още неколко месеца на още по-слаб огън, като бъркате още по-здраво, докато добие подходяща за консумация концентрация. За да установите консистенцията, ръгате периодично врящата пача (понастоящем мамалига) с точилка или друг фалически символ. Мушкате и завъртате, мушкате и завъртате! Ако по тоягата не остава пача, значи вече е станала на мамалига. След тва зимате още сланина от Панчарево и я запържвате докато придобие цветъ на пачата от миналия сезон (приблизително на Митко от Нигерия), нарязвате готовата мамалига на 11 парчета, поръсвате я с изпържената сланина и я фърляте в кенефа. Да ви е сладко!

П.П. Рецептата може да се изпълнява само от дипломиран готвач-алхимик, внос от Румъния, той е професьоналист и е изучавал фатките дълги години. Дон`т трай диз ет хоум!





Тема Re: Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалиганови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор Canary (On The Ball)
Публикувано04.02.10 10:42







Тема лъзгаво е вънка баце [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано04.02.10 11:41



явно немаш забавление за задните си части а както и споделяш гладно цигане мамалига сънува

а аз баце минавам на диета телешки кюфтаци



Тема Re: Как да направим от куци говеда - телешки саламнови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор btr Бopиcoв (Луд за връзване)
Публикувано05.02.10 14:06



това е много сложно бееее

,вероятноста да се похаби суровината е много голяма
А виж,приготвянето на телешкия салам е много проста работа:

Взимат се 20-22 говеда ,пасли по Гейарена + 1 бр.пловдивско говедо израснало в Столипиново + един мустакат носител на орден "Стара планина",натоварват се на един "Неоплан-Говедовоз" и директно заминават за месокомбината в Тел Авив - Израел. Там говедовоза изтърсва говедата и чичо Миша ги избива хуманно с чук между рогата.След това говедата и мустакатия орденоносец се пускат през единия край на говедомелачката като предварително са им почистени вътрешностите, а на изхода на месомелачката смляното говеждо се пълни в проплакнатите им с хладка подсолена вода собствени черва. Получените щафети суров телешки салам се варят на тих огън около 1 час и са готови за консумация
Най-често произведения в Израел телешки салам се изпраща по пазарите на мюсюлманските държави в Анадола и Близкия изток

Всеки народ заслужава царя си


*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.