|
|
|
Тема
|
Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалига
|
|
| Автор |
тъпoтo koпeлe (№1 завинаги) |
| Публикувано | 04.02.10 09:33 |
|
|
Зимате неколко тона свинска пача (намира се в огромни количества около село Панчарево), сипвате я в Турция, добавяте неколко кила румънско царевично джудже и я варите на бавен огън неколко седмици, като бъркате много здраво, за да зе стане на топки, а да си държи нормалната путкенска форма! След тва доварявате още неколко месеца на още по-слаб огън, като бъркате още по-здраво, докато добие подходяща за консумация концентрация. За да установите консистенцията, ръгате периодично врящата пача (понастоящем мамалига) с точилка или друг фалически символ. Мушкате и завъртате, мушкате и завъртате! Ако по тоягата не остава пача, значи вече е станала на мамалига. След тва зимате още сланина от Панчарево и я запържвате докато придобие цветъ на пачата от миналия сезон (приблизително на Митко от Нигерия), нарязвате готовата мамалига на 11 парчета, поръсвате я с изпържената сланина и я фърляте в кенефа. Да ви е сладко!
П.П. Рецептата може да се изпълнява само от дипломиран готвач-алхимик, внос от Румъния, той е професьоналист и е изучавал фатките дълги години. Дон`т трай диз ет хоум!
| |
|
Тема
|
Re: Готварска алхимия, как да наравим от пача-мамалига
[re: тъпoтo koпeлe]
|
|
| Автор |
Canary (On The Ball) |
| Публикувано | 04.02.10 10:42 |
|
|
| |
|
|
|
явно немаш забавление за задните си части а както и споделяш гладно цигане мамалига сънува а аз баце минавам на диета телешки кюфтаци
| |
|
|
|
това е много сложно бееее ,вероятноста да се похаби суровината е много голяма
А виж,приготвянето на телешкия салам е много проста работа:
Взимат се 20-22 говеда ,пасли по Гейарена + 1 бр.пловдивско говедо израснало в Столипиново + един мустакат носител на орден "Стара планина",натоварват се на един "Неоплан-Говедовоз" и директно заминават за месокомбината в Тел Авив - Израел. Там говедовоза изтърсва говедата и чичо Миша ги избива хуманно с чук между рогата.След това говедата и мустакатия орденоносец се пускат през единия край на говедомелачката като предварително са им почистени вътрешностите, а на изхода на месомелачката смляното говеждо се пълни в проплакнатите им с хладка подсолена вода собствени черва. Получените щафети суров телешки салам се варят на тих огън около 1 час и са готови за консумация
Най-често произведения в Израел телешки салам се изпраща по пазарите на мюсюлманските държави в Анадола и Близкия изток
Всеки народ заслужава царя си
| |
|
|
|
|