Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 14.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хаха Кур Йешич , идва марков или Джика Хаджинови  
Автор Kocмoc ()
Публикувано15.01.10 15:06

Изгонихме най точния ч`овек..

Сърбина ни отеба кур яко

КОСМОС

Тема Re: Хаха Кур Йешич , идва марков или Джика Хаджинови [re: Kocмoc]  
Автор falkenbach (ракия по пладне)
Публикувано15.01.10 15:10

дайте път на Зафето.

Автор Richard_Long (член)
Публикувано15.01.10 16:20

С Пенев получавахме среброто срещу заплата от 50 хил. на месец.

Тема Re: Хаха Кур Йешич , идва марков или Джика Хаджинови [re: Richard_Long]  
Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано15.01.10 16:40

срещу 50 хил на месец ще си намерим немски спец

Тема е какво да го правимнови [re: Kocмoc]  
Автор БATE (1gr de coca -))
Публикувано15.01.10 17:21

значи все реве за пари,подиграва се ... какво очакваш?
От клуба го търсили с дни да оформят детайли около първата тренировка,Пенев не вдига.Гърнето му звъни за трансфери,Пенев не вдига.
Така ли трябва да се държи човек чиято заплата е 50.000 лева?
Още по-комичното е че хората искали да му намалят заплатата от 50 бона на 35 (Криза е все пак а и общините бавят титан за пари.нямаме лиценз все още,би било нормално да го разбере) а пенев отказва.

е добре,имаше идеи за европейския вид на ЦСКА ама кой ще вземе насериозно човек който има забрана за напускане на страната заради некви кредити?Вие друг път чували ли сте треньор на футболен отбор да му забраняват да го води в чужбина?добре че беше Бат Бойко да оправи бакията чрез Цветелина.

след 0-0 на тича пенев бил доволен,това бил ЦСКА на мечтите му и така искал да играе ЦСКА ... е да,ама нямахме и 1/2 удар във вратата на Тича които през този сезон са паляци.0-0 с цингаморец на Армията ... пак добре нали?

да идва Фичо и да се оправяме че вече трети ден тичаме из Бате Борисовата градина.Ако така продължават нещата ще взема другата седмица да се включа и аз ... и без тва съм станал 96 кг,тая зима ми еба майката.

Тема Re: Хаха Кур Йешич , идва марков или Джика Хаджинови [re: bobojusty]  
Публикувано15.01.10 17:24

Бе за 20.000 евро ще дойде спец на Армията.Още от сега ви казвам че Вини Шефер (не знам дали води отбор в момента) ще се навие и за 10.000!
Никой няма право да вини Титан.Хората ни измъкнаха от В група (кажи речи) и изчистиха вече 11.000.00 лева от лайната на Сашка.Да не мислиш че им е приятно да дават 50к на човек който пита какъв ще му е процента ако спечели КЕШ с ЦСКА?
Фичо начело на ЦСКА ... това е.

Тема Re: е какво да го правимнови [re: БATE]  
Автор btr Бopиcoв (Луд за връзване)
Публикувано15.01.10 17:56

Да,и сега видите ли Любчо Супата щял да съди ЦСКА за неустойка

Ами прав е човека ,борчове има да връща от времето когато се е правел на велик бизнесмен...
А иначе ЦСКА му била в кръвта ... е малко поомешана с пловдивска железничарска ама какво да правиш - по едно време в Доко Пд се плащаше яко
Като футболист му свалям шапка ,в един момент когато ни класира в ЛЕ бях повярвал,че може и треньор да стане...но явно човек изобщо никога няма да стане
Да е жив и здрав,дано да намери балъци дето да му дават и 100 000 лева на месец,за да цъка тенис в тандем с премиер министри и пожарникари,защото явно там е по-добър
И с Любко и без Любко ЦСКА си е ЦСКА,само че Любко без ЦСКА май ще си остане една голяма 0

Всеки народ заслужава царя си

Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано15.01.10 18:24

имам ужасни проблеми с белото

Тема Re: е какво да го правимнови [re: btr Бopиcoв]  
Публикувано15.01.10 19:03

Интересното е че има индивиди които спират да ходят на мач заради уволнението му и въобще неква трагедия като че ли е станала заради лакомията на супата.

Тема Re: Хаха Кур Йешич , идва марков или Джика Хаджинови [re: LuboPenev]  
Автор Kocмoc ()
Публикувано15.01.10 20:34

Имам брато 65 часа работни от началото на седмицата

планувам днес да се почерпа добре :))!!

КОСМОС

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.