|
Тема
|
Гонзо каза - Аз ще съм треньор
|
|
Автор |
ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК ) |
Публикувано | 18.10.09 23:27 |
|
Иванов сподели още, че не е разговарял със собственика Тодор Батков и всички решение са взети еднолично от него.
„Не съм се чувал с господин Батков. Той не е в България в момента. Ще му се обадя утре или по-късно тази вечер. Всичките решения в клуба ги вземам аз”, завърши Георги Иванов – Гонзо.
До Нова година аз ще водя отбора. След Нова година ще мислим и ще разглеждаме кандидатурите. Ще бъде много трудно, но сега не е моментът да се слага нов треньор. Аз поемам отговорността. Ще се опитам да вдигна отбора и да спечелим всички мачове до края на годината. Не ме притеснява фактът, че нямам никакъв опит. Работил съм с много треньори
Когато вече си се отчаял, че подуенци са стигнали дъното и веселбата е свършила по някаква странно стечение на обстоятелствата говедата ни изненадват със своята деградирала мисловна дейност и ни сервират следващото забавление с което ще копаят още надолу. Г-н Гонзо като треньор е повече от всичко, което сме си мечтали. А горните изречения на г-н маймуната от детското сериалче разбираме, че цирка става толкова забавен, че ще се насерем от смях. Просто осмислете изреченията му.
Говеда, успех в борбата за оцеляване в А група. Въпреки всички наши резили досега... задава се такъв отговор от ваша страна, който ни удря в земята.
| |
|
лошо направихме, че бихме ботев. днес вече щеше да ги гони мотивирано.
... щастлив ... mi ze rupe
| |
Тема
|
Re: Гонзо каза - Аз ще съм треньор
[re: ALEX_D_GREAT]
|
|
Автор |
jdefoe (седалкотрошач) |
Публикувано | 18.10.09 23:37 |
|
Мда, може и повече. Слипът е вещ - след дузпата с БАТЕ ще продължи да копае още. Но - властта му е дадена от Батков. Това няма как да бъде отречено.
Затова Батков носи отговорност - той е шеф, а дава на този помияр глупав да взима ВСИЧКИ решения в клуба?!?!?!!?!
Какво е направил Гонзо, че да ходи с раменете напред разперени като дропла? Какво толкова, излезе в чужбина, вкара головете на Боримиров, на Сираков, на Велко Йотов дори??????
Говоря за нашите. Какво е направил, че да е недосегаем при сините този тиквеник?
| |
Тема
|
Re: Гонзо каза - Аз ще съм треньор
[re: jdefoe]
|
|
Автор |
croesus (хлевоуст) |
Публикувано | 18.10.09 23:44 |
|
Гонзо е буфер. Батков го чака да обере достатъчно пасиви, за да му бие шута и да му припише цялата вина. Както преди това буфери бяха Сираков, Мъри, Вуцов, Боримиров, ... още кой ли не.
| |
|
борат пожизнен президент на фк говедо!
| |
Тема
|
Споко бе,виж кво става
[re: ALEX_D_GREAT]
|
|
Автор |
БATE (1gr de coca -)) |
Публикувано | 19.10.09 00:25 |
|
И Спортист без треньор за сблъсъка на опашкарите
Нед, 2009-10-18 22:40
Седмица преди сблъсъка на опашкарите между Спортист и Левски тимът от Своге също остана без треньор, след като Стефан Колев бе уволнен от клубното ръководство.
Легендарният защитник, шампион на България с четири отбора, изхвърча след 0:4 от Локо Мездра и 0:2 от Пирин.
Няма такава гавра с говедата ... направо вече не мога
| |
|
тоя върши услуга на батков щото е тъп та дрънка
| |
Тема
|
Re: Споко бе,виж кво става
[re: БATE]
|
|
Автор |
eлия (Out & Proud) |
Публикувано | 20.10.09 09:47 |
|
Чувам ДПС им сваля цената... та Доган да ги купи посредством Ирен Кръстева. Турците се дразнели от величаенето на Националния ни герой и решили да го унижат, посредством закупуване на лефски. После смятат да прекръстят отбора на "Поп Кръстьо 1914" и да обещаят да налеят пари в клуба само, ако синя България започне да слави предателя на националния ни герой.
Доган не бил вече в политиката, та имал свободно време да се занимае и с този тънък исторически въпрос. След неуспеха с Ботев - друг български герой от времето на турското "присъствие"... наред е схемата с Левски. След прекарани няколко години в Турция.. ага Гонзо бавно поема руля, та да подготви почвата за резаците.
Кой знае.. може да не са само слухове.
| |
|
|
|
|