Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:33 13.07.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Борат изтрещя!нови  
Автор Publicum (100%Anti-Lefski)
Публикувано01.10.09 13:19

Точно преди важните мачове...
Точно, когато босовете на ЦСКА не са в БГ да се защитят...
Точно, когато всеки нормален левскар иска да разчекне Борат и да се изпразни на мазния му мустак...

Типично по комсомолски..

Тема и да и ненови [re: Publicum]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано01.10.09 13:22

нали се сещаш че ако лъже и ще бъде осъден моментално за клевета, би ли поел риска за това един адвокат, че от футбол не разбира то е ясно ама от право мисля че е показал че разбира

Тема Re: Борат изтрещя!нови [re: Publicum]  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано01.10.09 13:25

Така. Хайде да прехвърлим няколко хипотези. Беше ли редовна поканата за четиримата играчи? НЕ! Защо точно тези играчи, които СА КЛЮЧОВИ за Левски, Петков бе оставен, защото се смяташе, че е в слаба форма...

КОГА се случва всичко това? Преди мача със свинете...кой печели дивиденти, Левски ли?

Прасета, на ваше място си знам отговора, почва война, в която нямате шанс.

Евала, да се намери ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ, който да говори с ИМЕНА!

Моментът да го каже също е перфектно избран!

А нека нашите "фенове" го плюят....

Тема Ох, бате...нови [re: rogach]  
Публикувано01.10.09 13:33

Почнахте ли да му вярвате?
Като спомене ЦСКА и всички сини лумпени настръхват и забравят какво причини Борат на Левски...
Ножът е до кокала и Борат трябва да отклони вниманието от собствените си проблеми..Какво по-лесно от това...?

И мисля, че в последните години този нещастник е доказал , че е пълен смешник...справка..Пелето...

И верно ли си мислиш, че ако ЦСКА иска да спечели дербито заради некви коефициенти (в случая нищожни), ще направи такава сложна схема, която може да бъде развалена в момента, в който някой умен служител на ПФК Левски изпрати запитване до УЕФА и до КАзан дали офертата е валидан, дали има отворен транс.прозорец...Не е ли по-лесно да "хванеш" някой от сигурните титуляри..или дори съдията..

Просто Борат е вселенски идиот...
Колкото по-бързо се отървете от него..толкова по-добре за вас и за всички..
Живи и здрави..
САМО ЦСКА

Тема Re: Борат изтрещя!нови [re: jdefoe]  
Автор Viper X (just a snake...)
Публикувано01.10.09 13:38

цялата работа намирисва от километри..
не мога да отрека че искрено се забавлявам от случката, обаче ако наистина шефовете на ЦСКА са го поръчали това и се докаже, това е ебаси селското изпълнение от тях... верно е, че направиха за смях говедата, ама е прекалено рисковано, колкото и да са спечелили, не си струва риска.. ще следим с интерес

-------------
КЗЛ

Тема въпроснови [re: Publicum]  
Публикувано01.10.09 13:42

не трябваше ли да има вече реакция на обвинените , само не казвайте че не знаят

Тема Бате и ти изтрещя!нови [re: jdefoe]  
Публикувано01.10.09 13:42

Нямам какво да кажа..Явно "разкритията" на Борат вече имат ефект..Честито!

И ПС..Колко от тези ключови играчи щяха да играят в дербито..А бе въобще да измислиш такава сложна схема само за една победа???
А вашите идиоти в администрацията...Неми ли са, че да се свържат директно с Казан или Уефа да проверят дали тва е възможно...

Както и да е..Аз писах в един пост горе...
Здраве да е..
САМО ЦСКА

И за ква война говориш..муахахахахахахаха..вие вече сте трупове, бе, говедооооооооо

Тема Re: въпроснови [re: rogach]  
Публикувано01.10.09 13:46

Може и да има...
Нашите медии да ти приличат на BBC ili CNN...

Тема Глупостинови [re: rogach]  
Автор alessandron ()
Публикувано01.10.09 13:48

Питай Стенли (Vendome) какво точно представлява клеветата в бг правораздаването и какво е наказанието - топла кофа плюнка. Да не говорим как ако има разследване, Батков ДИРЕКТНО пречи с посочване на имена - за презумпция "невинност до доказване на противното" нали си чувал? Адвокатът чисто и просто търси как да прехвърли вината на друг и кой е по-удобен от ЦСКА?

Тема Re: въпроснови [re: Publicum]  
Публикувано01.10.09 13:49

Димитър Борисов: Имаме мач с Рома, нищо друго не ме интересува

„Очаквам мач с Рома, очаквам да победим или да направим друг добър резултат. Нищо друго днес не ме интересува или вълнува”, заяви специално за Гонг босът на ЦСКАДимитър Борисов по повод повдигнатите от Тодор Батков обвинения.

„Нищо не мога да коментирам на този етап. Току що научавам, но да ви кажа - много-много не ме вълнува, всеки има правото си да говори каквото иска. Не знам какви са подбудите или причините на г-н Батков да наговори тези неща часове преди важните мачове на неговия и нашия отбор”, допълни Борисов.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.