|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Говедца...
|
|
Автор |
Бaтe Heдeв (кафеджия) |
Публикувано | 17.09.09 22:53 |
|
за сега добре се държите. И последните минути на полувремето ми харесвате. Дано да устискате второто полувреме. Пък и като ги гледам тези испанци, няма да се изненадам и да ги биете, стига да не свършите въздуха
| |
|
Дам, дотук добре. Дано да не правят груби грешки, защото нашите отбори се сриват точно от такива.
Дори и Федерер не е по-велик от законите и логиката
| |
|
Да бе !
Както съм написал в нашия клуб, без човек , който може да реализира, няма да имаме резултати! Певецо последната минута кво направи? Би , или подаде на вратаря? Балтанов не намира мяасто срещу Миньор и Пирин, но днес е титуляр! Не го обвинявам, като търкаш пейката, после е много трудно да си концентриран в мач с толкова голям залог!
Ако успеем да задържим резултата, ще бъде голям успех!
| |
|
Баси, а Гочето как е остарял...
| |
|
че кво му е на Лъчко? Добре си играе засега :) Аз съм приятно изненадан до момента. Лошото е че физическата ни подготовка е проведена изцяло от Кокала и очаквам тегаво второ полувреме...
| |
|
Би според мен от дузпата трябва да биеш поне във вратата!
Колко положения ще имаме толкова чисти, че да ги проиграваме с лека ръка!
Иначе и аз засега съм доволен!!! Това, че вали е допълнително плюс за нас, че както и Гочето каза, бави играта, а ние имаме нужда точно от това!
| |
|
да, добре стоят. Но един път ще сбъркат и испанските мърши ще бият.
| |
|
Това е слабото място на бг футбола като цяло!
Една грешка и после крах!!!
| |
|
Ех.... жалко.... ама натиснаха дееба
| |
|
не се залъгвайте- Виляреал играха ганкиното ... леко пренебрежително и незаинтересовано.
Фулъм също апропо ... истината ще дойде с мачовете по нататък, тогава ще се види струваме ли или не ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|