Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:13 30.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Днеска правих суперсериинови  
Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано16.09.09 21:26

за бицепс (47см го мерих, но до зимата ше е 55 отново), а преди тва малко тяга и чукове за гръб. Изпих 2 редбула и преядох със свинско след тва!
Всичко това ви го казвам защото утре Фулъм ще прави суперсерии със свинете - първите 10 минути 5 гола, вторите 3 гола, третите 2 гола, четвъртите изпомпване с 1 гол, после 20 минути почивка и повторение на серията.
Сами си сметнете колко гола ше им набутат на панчаревци

Тема Re: Днеска правих суперсериинови [re: bluefan]  
Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано16.09.09 21:34

Абе баце какъв е този бицепс? Ти си някакво страшилище :) В добрите ми години, когато 3 години ходих на фитнес едва докарах до 40 ръка. Изцяло натурална обаче

Тема Re: Днеска правих суперсериинови [re: tonzos_justice]  
Автор Richard_Long (минаващ)
Публикувано16.09.09 21:42

натуралният мускул е като правилния футбол - звучи добре, но иначе безполезен

Публикувано16.09.09 21:56

Е аз баце развалих много формата последните няколко години - пълен крах общо взето. Дяволът ме отклони от верния път, но духът на Гунди отново ми посочи пътя към истината!

47см не е кой знае колко защото съм стигал до 50см в пиков период и то на скромните 80килограма тогава, а сега съм 102, а и аз лично съм комплексиран от хората, с които тренирам защото техните ръце минават и 55 (на Гегата примерно), но те ползват тежки химии, докато при мен надписа под прякора ми в ляво говори достатъчно!

Тема Re: Днеска правих суперсериинови [re: Richard_Long]  
Публикувано16.09.09 21:57

Грег Ковач преди да започне да се занимава с бодибилдинг е имал ръка 44см! Е не е ли манекен?

Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано16.09.09 22:06

Екстра си с тези мерки. Фитнеса е чудесен спорт, стига да не стане някаква фикс идея да ставаш животно. Помня как едно такова животно (надуто от химия до пръскане само за няколко месеца) отиде на морето за 2-3 седмици, там не тренираше и ходеше по малка нужда през 15 минути :) Ебаха му се бъбреците. Явно някаква очистваща реакция на организма.

Преди година гледах един бас на канадска борба между едно друго химическо чудо и нормален жилав младеж, с двойно по малка ръка. Ей, този малкия го счупи, а химика му се дорева

Публикувано16.09.09 22:14

Абе и аз викам,че съм си екстра ма мойта масажистка ми направила некво изчисление дето на моя ръст трябвало да съм 70 кила за да съм в графата - идеално телосложение =)))) Сметай за кви болни мозъци говориме.

Е специално при канадската играе предмишницата, може и 60 да ти е ръката и да те бие някой с 40см - тва аз съм го виждал в много случаи. Но пък другото което е подвеждащо е,че ако си паднал от някой на канадска не значи,че той е по як от тебе, а просто има по-силна предмишница...има тънка разлика =)
Аз едно време бях бил един приятел дето беше 130 кила, но предмишницата му беше слаба, и рамото му сдухваше. След тва обаче направихме втора игра и ме би от рас щото не си чувствах ръката =))
А химиците са големи смешници но не всички... аз лично мнгоо уважавам хората, които тренират много здраво и зобат, а не некой гърчавелник дето иска да се издуе за морето и после да изпикае химията след 2 месеца - така е много безсмислено и си скапваш организма за нищо.

Автор Ba-Te-eR Бopиcoв (Луд за връзване)
Публикувано17.09.09 10:29

Е,след поредната ти гениална прогноза,вече съм съвсем спокоен за мача на ЦСКА довечера

Всеки народ заслужава царя си

Тема Re: Днеска правих суперсерии [re: bluefan]  
Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано17.09.09 15:16

Остава и някоя книга да прочетеш, барем малко мозъка ти се раздвижи

Автор Halleck (инжeнер)
Публикувано17.09.09 15:24

Мани я ръката , тя е за позьори , кажи колко дръпна на тягата ...
Трибойските упражнения са си истината като става въпрос за сила ...

Nothing is as bad as it seems

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.