Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:19 07.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 2:0, логично и нормалнонови  
Автор Cl ()
Публикувано05.08.09 23:15

се случи, вярно, малко по-трудно, но нормално. Левски би джуджето Баку само с 2:0, но можеше още на полувремето да е 3:0. Чудно ми е как се говореше за мач на сезона, колко труден и т.н. Ами ние сме Левски, онези к'ви са?
Видя се, че топ-играча ни е Тасевски - влезна и даде 2 голови паса.
Гаджев е другия, жалко за момчето! Талант и левскар! Жоро вратаря е третия!
Надявам се и Жоро Христов, който е адски умен и талантлив нападател, Бардон, каращ втора младост, също и бразилчетата да ни вдигнат в ШЛ!
Видя се и, че Достанич е просто класа над Кокала, колкото и да имаше съмнения за него - отборът има облик, пресира, комбинира, има заучени положения, ясна е тактическата постройка и т.н. Играят най-подготвените.
И се чудя защо някои левскари се мръщят, че свинете плюят срещу нас: те за това са създадени: да се гаврим с тях!Те са турци, и ще умра от кеф да им разпорат гъда анадолски в Дери или Мери, все тая! Ама те са смешни, нека съществуват да се гаврим с тях! Мръсен, долен, вулгарен ебан и те това е за тях!

Тема кво си навирил опашка бе теле [re: Cl]  
Автор ramlid (преобразен)
Публикувано05.08.09 23:23

Тема Re: кво съм навирил на майка ти гъзанови [re: ramlid]  
Автор Cl ()
Публикувано05.08.09 23:40

ми аналене, незнаеш ли бе сФиня, ти така беше и направен - в гъза, за да се гаврим с тебе!
8 мача минимум в Европа, кажи бе, едноташаково изчадие? Гадно ти е, ясно, но това ти е нормалното състояние! За това се хвана в гъза и се изроди!
хахаха сФиня сдухана!!!!

Тема муахаха баси олигофрена си баценови [re: Cl]  
Публикувано05.08.09 23:43

Тема бъркаш, не съм ти бащанови [re: ramlid]  
Автор Cl ()
Публикувано05.08.09 23:46

некой друсан и пиян мангал е ошибал анала на майка ти, за да се пръкнеш!

Тема Re: бъркаш, не съм ти бащанови [re: Cl]  
Автор бaджaнaka ти (непознат)
Публикувано05.08.09 23:50

ей , говедо , къде са ти рогата бе

много се отвори ти

Тема Re: 2:0, логично и нормалнонови [re: Cl]  
Автор Canary (On The Ball)

Жалко само за Жо!!!
След Владо Гаджев, ако загубим и Жо за дълго време, ще стане доста неприятно!
Днес Бижутеро игра на ниво, но все пак щеше да е по-добре, Жо да му диша във врата.
Другото е точно както си го написал. Аз даже видях поне четири чисти голови само пред почивката. Левски изглежда доста по-добре, но да не забравяме , че Баку не са мерило, нищо че ни се метнаха здраво! Позитивното е, че ще играем поне осем мача е Европа, а Пенев тренира дузпи, насран от шубе!

Тема баце никой не се интересува какъв ти енови [re: Cl]  

експириенса докато береш краставички

Автор Vendome ()
Публикувано06.08.09 09:29

Точно заради Тасевски не можем да не признаем заслугата на Велев, защото той беше първия, който се усети, че макето е за позицията офанзивен халф, докато Стоилов и Вуцов го мъчеха като дефанзивен.

Автор alessandron ()
Публикувано06.08.09 10:51

Видял си четири преди почивката? Аз видях това на Бардон като наистина много чисто, а преди него също имаше едно, дето Христов и Йовов се разминаха при центрирането на Соарес. Друго?

И най-малкото искам да се заяждам на тема Левски-ЦСКА, щото отдавна ми е писнало от малоумщини и простотии. Затова ти посочвам и някои от дивотиите, които си написал в еуфорията си, с най-добри чувства:
Ами ние сме Левски, онези к'ви са? - Да припомням ли кои бяхте вие две години поред в ЕКТ? Какви сигнатури слагаше Стенли с реколти, какъв вой надаваше ти след поредното 0:1? Докато не осъзнаем ВСИЧКИ, че нашите клубни отбори, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕВСКИ, не са нищо повече от едно ниво под средното за Европа, няма да има развитие. С други думи - по-малко пъчене и изцепки, повечко работа и мълчание.
Видя се и, че Достанич е просто класа над Кокала - от един мач го прецени? Че тогава защо така усърдно отричаш Стоилов, който ви закара на четвъртфинал в УЕФА? И защо след мача в Азербайджан цялата синя общност го хулеше за минутите след 60-тата? Играят най-подготвените - Жо ли беше най-подготвен и трябваше да се контузи, че да влезе Тасевски? До неговото влизане играта си вървеше около центъра и пред наказателното поле на азерите без вие да можете да окажете повече натиск с задържане на топката и удари от далеч. Бтв. тия далечни удари са такава мъка на бг отборите, че просто не е за говорене - леваците от Азербайджан направиха три чудесни шута от по 25 метра, а Левски имаше един на Сърмов и то след фаул, не от игра.

Положителното, което показахте снощи, е спокойствието в играта. Това не е малко, даже за български отбор е много добре. Вие имате играчи, с които спокойно можете РЕДОВНО да участвате в Лига Европа, можете и да влизате в Шампионската лига. НО за да става това, трябва да се променят доста неща като мислене - и при футболистите, и при ръководството, най-вече при баш шефа. Не стане ли - няма да има следваща крачка. Защото каквото и да си говорим, скачаш и се радваш на победа над отбор, който е на нивото на Спартак Варна в момента например и който пак съумя да не ви позволи да му вкарате гол 154 минути - има върху какво да се помисли т.е.

И последно - добре че съдията реши да пожали Сърмов, защото след жълтия му картон в началото, Георги направи два фала с влизане с бутоните напред и лично аз при второто му нарушение си помислих, че ще го изгонят. А в 20-тата минута с човек по-малко ...

Айде стига и аз съм солил, честито, браво и успех нататък

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.